Trudnoća Trudnica 07. ožujka 2021.

Dirljive trudničke fotografije: Pokojni suprug poslao znak

Foto: Facebook/Jessica Brandau: Photographer
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Izgubila je muža u tragičnoj prometnoj nesreći, ali mama iz Wisconsina Kelly Luethe vjeruje da je bio s njom na dan trudničkog fotografiranja - i da je poslao znak

Kelly Luethe je bila trudna samo 18 tjedana kad je njezin suprug Jarrett tragično poginuo u prometnoj nesreći. "Srce mi puca zbog našeg sina koji nikad neće upoznati svog oca", priča Kelly. "Tjedan dana nakon Jarrettove nesreće trebali smo saznati spol naše bebe i nikad nije saznao da ima sina. Odlučila sam otići na UZV pregled kako bi otkrila spol iako je to bilo samo dan nakon njegove sahrane. Uz mene su bile moja i njegova mama, a kad je doktor rekao da je dječak, svi smo vrištali i plakali od tuge i sreće. Bilo je tako gorko".

Možda te zanima... Dirljive fotografije trudnice s preminulim suprugom Trudnoća

Kelly je odlučila napraviti trudničko fotografiranje s profesionalnom fotografkinjom Jessicom Brandau. Iako to nije napravila sa svoje prvo dvoje djece, Kelly je odlučila da će to ovog puta napraviti i da će tražiti da "fotošopira supruga 'izblijeđenog' na fotografiji kako bi i on bio uključen".

Kako se ispostavilo, photoshop zapravo nije bio potreban ... Prema Brandauu, čim je vidjela fotografije na svom računalu nakon fotografiranja, shvatila je da izgleda kao da je Jarrett prisutan uz njegovu udovicu.

"Kad sam prvi put primijetila dugu tijekom fotografiranja, pokazala sam Kelly i odmah su me prošli trnci i krenule suze kad mi je rekla da je imala pobačaj prije nego je zatrudnjela s bebom Jerrettom. Tek kad sam se te večeri vratila kući i učitala fotografije na računalo, primijetio sam da su duga i svjetlucave kugle gotovo na svakoj fotografiji, iako smo se tijekom snimanja prilično kretali i mijenjali lokacije", ispričala je Jessica Brandau.

Kelly se prisjeća kako se osjećala kad je Jessica prvi put podijelila svoje otkriće. "Kad je Jessica spomenula pojavu duge, a zatim mi je pokazala, primijetila sam da je točno iznad mog trbuha", priča ona. "Ovo je dijete bilo naše dugino dijete i odmah sam pomislila na to. Tada sam pomislila da je Jarrett imao nekakve veze s tim. Odmah sam se stresla i zasuzile su mi oči. Znala sam da je tada bio sa mnom. Strašno mi nedostaje, a on bi premještao planine za mene dok je još bio živ, a on se i dalje brine za mene nakon što je otišao. Naša ljubav bila je nešto o čemu nisam ni sanjala da bih mogla imati. Bio je nevjerojatan otac i muž".

fb Možda te zanima... Srcedrapajuća fotografija: Jedina uspomena na preminulu mamu Roditelji

Udovica Kelly istraživala je taj fenomen. Nisam puno znala o svjetlucavoj kugli i samo sam mislila kako je cool što je zelena jer je to moja omiljena boja", objašnjava ona. "Proučavajući više, otkrila sam da zelena kugla znači sretan duh koji posjećuje i šalje iscjeljujuću energiju. Vjerujem u to 100%. Jarrett je bio sretan. Vidio je pozitivno u svemu. A naš život je izgledao tako obećavajuće zbog njegova rada i predanosti. Bila sam mama koja  je ostala kod kuće zahvaljujući njemu i on će uskoro biti unaprijeđen na svom poslu. Tome se izuzetno veselio. Pokušavam gledati na ovu situaciju da je napustio ovaj svijet kao sretan čovjek. Znam da je bio sretan jer smo o tome razgovarali svakodnevno. I naravno da sam i ja bila sretna! "

Kellyni najbliži i najdraži bili su jednako zapanjeni onim što je proizašlo iz photoshoot. "Svi moji prijatelji i obitelj vjeruju da je Jarrett bio taj dan sa mnom i da je to znak za kojim sam čeznula od njegove nesreće", kaže ona. "Ne bih primila tako lijep znak od svog supruga bez spremnosti Jessice da me slika. To mi je malo mira tijekom ove grozne situacije."

grob smrt Možda te zanima... Kako smrt roditelja utječe na dijete? Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.