Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 29. listopada 2023.

Genijalnim trikom mama smirila djecu prije spavanja

Foto: Jessica D'Entremont / Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svi roditelji upoznati su s tom borbom: tvoja djeca neće prestati trčati oko kuće, vikati i divljati. No, jedna mama dosjetila se izvrsnoga trika!

Djeca su mala čuda koja naizgled imaju beskrajnu količinu energije. Čini se kao da su stalno u pokretu, a ponekad roditelju treba samo jedan trenutak mira i tišine. Srećom, jedna je mama smislila vrhunski trik kako da djeca postanu mirna!

Jessica D'Entremont, majka dviju djevojčica sa senzornim poremećajima, jednog dana vratila se s posla i sve što je trebala bio je trenutak mira i tišine, rekla je za Scary Mommy. No, kada je došla kući, njezine dvije prekrasne djevojčice bile su pune energije dok su trčale po kući.

Možda te zanima... Čaroban trik: Način držanja koji u trenu smiruje bebu Beba

Kako bi zaustavila gromoglasne aktivnosti, iz ladice je izvadila njihove pidžame koje svijetle u mraku. Zamolila je djevojčice da ih obuku te im je rekla da, kako bi pidžame doista svijetlile u mraku, moraju se "napuniti", a napuniti ih mogu samo ako legnu ispod izvora svjetlosti, u njezinom slučaju stropne lampe, te miruju dok se pidžama "puni".

Njezina ideja je uspjela i djevojčice su stvarno to učinile, dok je njihova mama to sve popratila fotografijom i video zapisom.  Komentari na navedenoj fotografiji su raznoliki, a jedan od njih glasi - "Pogodi što moja djeca dobivaju za Božić ove godine?"

Ideja ove majke djelovala je, a njoj je dala malo slobodnoga vremena. "Ova ideja zapravo je pokušaj kako da njihova malena tijela smirim prije spavanja, dok ujedno koristim i esencijalna ulja od ranije.", rekla je.

Možda te zanima... Genijalan mamin trik pomaže roditeljima da ne 'polude' Roditelji

Ponekad mame samo trebaju predah. Djevojčice ne samo da su se smirile, nego su se i zabavile dok su iščekivale "paljenje" njihovih pidžama. Ova mala "bijela laž" nikome nije naštetila.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.