Trudnoća Trudnica 21. listopada 2021.

VIDEO: Zbog malog trudničkog trbuha, mamu su optužili da lažira trudnoća i da je samo naduta

Foto: www.tiktok.com/@sofiacavacini/ ; Trudnički trbuh u 7. mjesecu trudnoće
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Trudnički trbuščići dolaze u svim oblicima i veličinama!

Veličina trbuha u trudnoći zaista je individualna, no ponekad je trbuh toliko malen (ili velik) da su i potpuni stanci zabrinuti. Jedna je mama odlučila podijeliti svoju priču na društvenoj mreži, a u objavi je napisala: "Imala sam najmanji trbuščić na svijetu u sedmom mjesecu trudnoće - ljudi su me optuživali da lažiram trudnoću i govorili su mi da sam samo naduta."

Možda te zanima... Dva trbuščića u dvije trudnoće: Mama pokazala da su sve trudnoće različite, čak i ako su obje tvoje Trudnoća

Iako joj se trbuh jedva nazirao, Sofia Cavacini dočekala je svoju prvu kćerku 8. ožujka ove godine, no prije njezinog rođenja, mlada mama je prošla kroz brojne neugodnosti zbog malog trbuha. U sedmom mjesecu trudnoće, Sofia je sa svojim sljedbenicima u TikToku podijelila video zapis u kojem pokazuje svoj trbuh. Video je ubrzo postao viralan i prikupio je više od 3,5 milijuna pregleda, a pratitelje je također zbunio njezin maleni trbuh. "Ovako doslovno izgledam nakon obilne večere", komentirala je jedna žena, dok je druga dodala: "Izgledaš nevjerojatno, ali ja ovako izgledam upravo sada, nakon večere." Videozapis možeš pogledati u nastavku.

@sofiacavacini

#babybump #28weekspregnant #7monthspregnant #pregnant #pregnancy #baby

♬ Baby in my belly - Emily McNeil

Neki su otišli korak dalje i optužili mladu majku da laže o svojoj trudnoći, a jedan od komentara je glasio: "Nije trudna, trbuh ne može biti tako malen u sedmom mjesecu trudnoće." "Pretpostavljam da je samo naduta", napisala je druga, dok je treća dodala: "Prestani glumiti trudnoću."

Mlada mama je kasnije je podijelila ažurirani videozapis svog trbuha u devetom mjesecu trudnoće, koji je tada bio blago zaobljen. Međutim, Sofia je unatoč brojnim negativnim komentarima, u ožujku ove godine dočekala svoju zdravu djevojčicu Serafinu. Jedno je sigurno, trudnoća je različita za sve, a kada je riječ o trudničkim trbuščićima, i oni se zaista jako razlikuju od trudnice do trudnice.

trudnica trudnoća Možda te zanima... 5 neobičnih stvari koje se događaju s tijelom u trudnoći Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.