Trudnoća Trudnica 25. lipnja 2021.

Mama pokazala poveći trudnički trbuh u 30. tjednu trudnoće

Foto: TikTok/@miss.elishab
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Veličina trbuha u trudnoći zaista je individualna, no ponekad je trbuh toliko velik da su i potpuni stranci zabrinuti....

Trudnoća je različita za sve, a kada je riječ o trudničkim trbuščićima, i oni se jako razlikuju od trudnice do trudnice. Postoji onoliko veličina i oblika trbuha koliko postoji i trudnica. Bez obzira na veličinu i oblik, trudnice su jednostavno preslatke. No, postoje i one trudnice koje su toliko velike da su potpuni stranci zabrinuti za njihovo zdravlje. Tip žena koje nikada nećemo vidjeti na reklamama za trudničku odjeću.

Možda te zanima... 8 stvari koje razumiju samo trudnice s velikim trbuhom Trudnoća

Za jednu je mamu njezino trudničko putovanje malo kompliciranije. Naime, Alicia iz Melbournea u Australiji na TikTok-u je odlučila pokaziti svoj trudnički trbuh koji je zaista velik, a preostalo joj je još 10 tjedana do poroda. Kako je kazala, zbog veličina trbuha susreće se s brojnim neugodnim pitanjama, iako je s njenom trudnoćom sve u potpunosti u redu.

 | Author: TikTok/@miss.elishab Foto: TikTok/@miss.elishab

Čak i u 12. tjednu, kada se mnogim ženama trbuščić jedva nazire, Aliciji je trbuh bio poprilično velik.

 | Author: TikTok/@miss.elishab Foto: TikTok/@miss.elishab

No, budući da je Alicia već mama dva dječaka, nije prvi put da se susreće s tako velikim trbuhom. Rekla je da je u svakoj trudnoći dobila 25 kilograma, a sada u 29. tjednu trudnoće s djevojčicom, 19 kilograma. U komentarima je pojasnila da je visoka 160 cm i ima mali trup, što je vjerojatno razlog zašto joj trbuh izgleda tako veliko.

Trbuh nakon poroda Možda te zanima... Dani, tjedni, mjeseci: Kako se trbuh smanjuje nakon poroda? Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.