Trudnoća Trudnica 18. lipnja 2018.

Kako spriječiti izljeve bijesa i tuge u trudnoći?

trudnica, umor
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Normalno je da se tijekom trudnoće javljaju mnogi strahovi i da na površinu izlaze razni problemi koje sada moramo riješiti pa su mogući i izljevi tuge i bijesa. Učiteljica yoge, terapeutkinja i doula Petra Brzović kaže da trudnoća i porođaj mogu zaista biti divno iskustvo, ali je ponekad potrebno potražiti pomoć stručnjaka

"Dobro je obratiti se za stručnu pomoć za pripremu za porod i za majčinstvo kako bi porođaj, trudnoća i majčinstvo bili zaista divni. Često tek u trudnoći postajemo svjesni mnogih stvari koje su nas i prije mučile, ali smo ih stalno zbog žurbe u kojoj živimo gurali pod tepih i ostavljali za neki kasniji trenutak. Međutim, u trudnoći postajemo svjesni da više ne brinemo samo o sebi, nego o još jednom živom biću. Iz toga razloga je vrlo važno suočiti se s tim situacijama, problemima iz prošlosti, bilo da je riječ o nekim traumama, o nekim neriješenim stvarima kako ne bismo kroz trudnoću i kasnije imale izljeve ljutnje, bijesa i tuge", objašnjava u videu učiteljica yoge, terapeutkinja i doula Petra Brzović.

trudnica partner Možda te zanima... Kako osjećaji trudnice djeluju na bebu? Trudnoća

-

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.