Trudnoća Trudnica 22. studenoga 2018.

Holističko majčinstvo: potpuno novi pristup i harmonija za mamu i bebu

Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ostvari harmoniju u majčinstvu na radionici koja objedinjuje um, duh i tijelo uz stručno vodstvo The Happiest Baby edukatorice, bioenergetičara, homeopatice… i anđela čuvara!

Trudnica si, tek si rodila ili već imaš svojeg anđela? Očekivala si harmoniju u svojem životu, no osjećaš da je ona izostala? Onda je Holističko majčinstvo dio slagalice koji ti nedostaje. Ova trodnevna radionica će te pripremiti na stvari na koje te nitko ne priprema…

Možda te zanima... 6 savjeta za lakši, sretniji i zdraviji početak majčinstva Beba

Primjerice, muče te mučnine, zatvor i hemeroidi? Ili imaš povišeni krvni tlak koji ugrožava bebin život? A postporođajna depresija? Što učiniti kada beba nekontrolirano plače? Ili guguće s osobama kojih nema u prostoriji? Kako uz pomoć anđela čuvara dosegnuti opuštenu trudnoću i bezbrižno majčinstvo?

Smatra se da tegobe koje prate trudnoću i rano majčinstvo uglavnom treba pretrpjeti. Srećom, za sve njih postoje konkretna rješenja. No majke uglavnom nemaju iskustva u baby handlingu i smirivanju plača, što uzrokuje manjak sna, osjećaj bespomoćnosti, isfrustriranost, osjećaj da ih beba ne voli. To su sve uzročnici postporođajne depresije, a plač je također glavni uzrok sindroma tresenog djeteta. Radionica kroz praktične vježbe uči polaznice kako smiriti plač i kolike za minutu i manje, te produžiti spavanje i po nekoliko sati. 

trudnica Možda te zanima... Trudničke tegobe i promjene na tijelu kroz tromjesečja Trudnoća

Velika podrška je i homeopatija. Kao holistička grana medicine nudi potpuno prirodne pripravke za trudnice i bebe, bez ikakvih nuspojava. Primjerice, nudi brzo rješenje za neprospavane noći koje donose dojenački grčevi i nicanje zubića. Na radionici ćeš saznati kako pravilno odabrati homeopatski pripravak i njime tretirati tegobe, te ubrzati post-porođajni oporavak.

Prakticiranjem holističkog majčinstva nikada nećeš biti sama! Uz tebe su uvijek tvoji energetski vodiči, znani kao anđeli čuvari. Radionicom se želi potaknuti razvoj vlastitog energetskog bića, te ukazati na energetsko -fizičku dualnost male djece. Kroz meditacije i spoznajne vježbe naučit ćeš kako komunicirati s energetskim vodičima s ciljem rješavanja majčinskih nedoumica.

Maja Prebeg Možda te zanima... 'Nema veće duhovnosti od majčinstva' Roditelji

Nije samo bitno da si zgodna i da zračiš - da bi ostvarila harmoniju holističkog majčinstva, moraš uspostaviti simbiozu fizičkog i energetskog svijeta. Radionica će te konkretno pripremiti za trudnoću i dolazak bebe, te pružiti zavidnu prednost u majčinstvu. 

Radionicu Holističko majčinstvo: Anđeli čuvari • Homeopatija • Briga o bebi osmislili su udruga Najsretnija beba Hrvatska i Centar za homeopatiju i energoterapiju Biohom za uski krug od samo 4 polaznice, pa je neophodna rezervacija na vrijeme.

Održava se od 26. do 28. studenog i 3. do 5. prosinca, od 10 do 13 sati u Centru za homeopatiju i energoterapiju Biohom, Garićgradska 9, Zagreb. Dodatne informacije potraži na stranici Najsretnija beba!

beba, plač Možda te zanima... Tajni jezik beba - prepoznaj značenje plača Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.