Trudnoća Trudnica 18. listopada 2016.

Homeopatija: Prirodno rješenje za trudničke tegobe

homeopatija trudnoća trudnica
Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Homeopatija je zasnovana na principu "slično se sličnim liječi", što znači da sastojak koji izaziva određene simptome u tijelu zdrave osobe, može liječiti bolest koja ima iste simptome

Homeopatija je sustav medicine u čijoj je osnovi liječenje pacijenata visoko razblaženim sastojcima koje pokreću prirodni sustav i potencijal naših tijela za samoliječenje, i kojima se stimulira i ojačava imunološki sustav.

Ovaj sustav je zasnovan na principu "slično se sličnim liječi", što znači da supstanca koja izaziva određene simptome u tijelu zdrave osobe, može liječi bolest koja ima iste simptome, kada se osoba razboli.

Vodič kroz trudničke tegobe

Homeopatija ima mnoga rješenja za najčešće tegobe u trudnoći - za umor, jutarnje mučnine, promjene raspoloženja, začepljen nos, vrtoglavicu i slično. Što se homeopatskih lijekova tiče, žene koje se i inače liječe na taj način, obavezno trebaju o trudnoći obavijestiti svog terapeuta u cilju eventualne korekcije lijeka.

Sigurni lijekovi za trudnice i dojilje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.