Trudnoća Porođaj 25. kolovoza 2016.

Najljepše emotivne fotografije s poroda

porod slike
Foto: Mama Matters/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Rođenje djeteta spada u zasigurno najljepše i najintenzivnije trenutke života, a ove prekrasne fotografije zauvijek su zabilježile snažne emocije mama i tata nakon što su u naručje uzeli svoje bebe

Rođenje djeteta spada u zasigurno najljepše trenutke života, a ove prekrasne fotografije koje je snimila fotografkinja i doula Kali Shanti Park iz Mama Matters zauvijek su zabilježile snažne emocije mama i tata s porođaja njihovih beba.

"Najdraži dio porođaja za mene je ona instantna promjena kod žene koja se dogodi u trenu. Od teškog trenutka tiskanja i rađanja pojavi se osjećaj olakšanja nakon što uzmemo bebu u naručje. Ponekad se to olakšanje pokazuje kroz suze, smijeh ili samo ležanjem s izrazom šoka ili mira na licu. Ludo je kako sva ta intenzivnost može nestati u trenu i to malo biće koje smo toliko željeli i molili, sada je ovdje s nama", rekla je Kali.

Svaka mama je drugačija, a Kali je bila na porođajima gdje su se mame smijale, neke nisu mogle vjerovati što se događa, a neke su čak i zaspale nakon dugog porođaja. "Vidjela sam mame koje su bile skoro tihe za vrijeme trudova, a onda su se pretvorile u lavice za vrijeme izgona", dodaje.

Snimanje porođaja: da ili ne?

Not separated fir long, Baby immediately nurses again.

Posted by Mama Matters: Complete Doula Care & Birth Photography on 1. veljača 2015

I love Dad's emotions as he meets his second son for the first time. Like this photo? "Like"& share Mama Matters: Complete Doula Care & Birth Photographywww.mamamatters.com

Posted by Mama Matters: Complete Doula Care & Birth Photography on 16. svibanj 2013

Immediate and prolonged skin-to-skin

Posted by Mama Matters: Complete Doula Care & Birth Photography on 1. veljača 2015

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.