Trudnoća Porođaj 29. veljače 2016.

Ista babica 'porodila' mamu i 25 godina kasnije - njenu kćer

babica
Foto: Brittany Ellard Perryman/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mlada mama Brittanny Allard Perryman na Facebooku je objavila dvije fotografije s predivnom pričom. Primalja Daphney Jones Walker prije 25 godina pomogla joj je da dođe na svijet, a sada je to isto učinila za njeno dijete, kćerkicu Caroline

Mlada mama Brittany Allard Perryman na Facebooku je objavila slike s predivnom pričom u kojoj zahvaljuje jednoj babici. Primalja Daphney Jones Walker prije 25 godina pomogla joj je da dođe na svijet, a sada je to isto učinila za njeno dijete. 

Na gornjoj fotografiji vidi se mlada Daphney koja drži Brittany kao bebu prije 25 godina, a donja fotografija prikazuje istu babicu dok drži bebu koju je rodila Brittany, kćerkicu Caroline, na čijem je porodu također prisustvovala.

Uz fotografije, Brittanny je napisala:

"Želim vam ispričati priču o medicinskoj sestri na ovim fotografijama. Njeno ime je Daphney Jones Walker i Bog nam ju je dao za našu primalju. Kažem 'našu' jer nije bila babica samo za mene i Caroline, nego i za moju mamu. 9. rujna, 1990. Dawn Ellard me rodila. Cijeli život slušam o Daphney. Čula sam koliko je divna, puna podrške i nevjerojatna. Slušala sam mamu kako se je sjetila stotinu puta.

Nakon 25 godina, dva mjeseca i 29 dana došla sam u rodilište i tamo je bila primalja koja je bila na mom porođaju. Pokazala sam joj fotografiju od prije puno godina, nosila sam je bolnicu jer sam htjela upoznati ženu koja je bila anđeo mojoj mami. 

Dok je Daphney ušla u prostoriju, mama ju je odmah prepoznala od prije 25 godina. Nije mogla vjerovati! Skočila je i zagrlila je, i sve smo plakale. To je bilo noć prije nego što se rodila Caroline. Smijale smo se, pričale, a Daphney je brinula za nas do kraja svoje smjene, a onda je trebala otići kući. 

Cijeli dan sam bila u trudovima, ali Caroline još nije bila spremna izaći, a tada se Daphney vratila. I tako sam bila tamo, 25 godina nakon što mi je pomogla da dođem na svijet, ponovno se oslanjajući na dragu Daphney. Vjerovajući joj da će sve biti u redu, prateći njene upute, slušajući blagoslove kojima je obasipala našu Caroline. Caroline se rodila, a Daphney je bila uz nas. 

Nevjerojatna čast i poseban blagoslov. Volimo te, Daphney!"

Brittanyna mama Dawn za Daphney je izjavila da je sestra 'anđeo' nakon što joj je pomogla na teškom porođaju na kojem nije bilo nijednog člana njene obitelji. 

"Bila je prestrašena... ali sve je prošlo dobro jer je Daphney bila tamo. Ona je mojoj mami bila anđeo, i mama mi je rekla da ne bi uspjela preživjeti ovo bez nje", ispričala je Brittany za AL.com.

'Želim da primalje znaju koliko su nam važne'

Ova mlada mama, kao i druge mame koje nikad neće zaboraviti žene koje su im pomogle na porođaju, samo želi da sestre poput Daphney znaju koliko su važne.

Primalje mijenjaju svijet brigom za trudnice, majke i djecu

"Želim da zna koliko života je dirnula... Znam da je puno medicinskih sestara poput nje i želim da znaju da mogu promijeniti živote svojih pacijenata ako se brinu za njih i vole ih", rekla je.

Daphney već 41 godinu radi kao medicinska sestra u Medicinskom centru Brookwood u američkoj državi Alabama, a poznata je kao 'šaptačica bebama'.

"Svi ste mi uljepšali dan. Imam prilike dijeliti najvažniji dan u životima toliko puno posebnih i predivnih obitelji. To je blagoslov i cijelo vrijeme zahvaljujem Isusu zbog toga", napisala je skromna primalja.

I would like to tell you all a little story about the nurse in the photos below. Her name is Daphney Jones Walker and...

Posted by Brittany Ellard Perryman on 15. veljače 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.