Trudnoća Liječenje neplodnosti 22. kolovoza 2018.

Beba s 1616 injekcija koje su bile potrebne da stigne na svijet

Foto: Facebook/Packer Family Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon četiri godine, tri spontana pobačaja i više od 1600 injekcija, na svijet je stigla beba London. Sretne mame podijelile su svoju priču kako bi dale nadu i drugim roditeljima koji se bore za dijete

Nevjerojatna fotografija "dugine bebe" koja je postala viralna pokazuje težak i dug put jednog para tijekom liječenja neplodnosti. Njihova priča ima sretan kraj. Patricia i Kimberly O’Neill dobile su dijete nakon četiri godine, tri spontana pobačaja i više od 1600 injekcija. Njihova beba stigla je prošli mjesec na svijet.

Kimberly je izjavila za CNN da je počela tražiti ideje za fotografiranje bebe čim je započela njihova borba za dijete i znala je da želi sačuvati sve igle s tretmana izvantjelesne oplodnje:"Moja supruga sačuvala je svaku injekciju koju je ubrizgala, sve su bile sačuvane u plastičnim vrećicama", objasnila je Patricia. Ova fotografija rezultat je te borbe.

Tihana Kunštek Možda te zanima... Nakon 10 godina i 25 potpomognutih oplodnji, rođen je moj dječak ispod duge Roditelji

jenpriester rainbow baby Možda te zanima... 'Dugina beba' slavi novi život i odaje počast gubitku trudnoće Beba

Tri spontana pobačaja

Njihov put do dolaska djeteta trajao je četiri godine i koštao oko 40 000 dolara, a ova fotografija bebe London pokazuje sav napor koji su učinile kako bi postale mame. "Mislile smo da ćemo otići u kliniku i da ćemo devet mjeseci nakon toga imati dijete", objasnila je Patrica. "To se jednostavno nama nije dogodilo", kaže dalje. Patricia je nosila trudnoću svaki put. Nakon što su izgubile prvo dijete u šestom, a drugo u osmom tjednu trudnoće, par je otkrio da Patricia ima faktor V Leiden što može dovesti do komplikacija u trudnoći. Izgubile su i treće dijete. "Bile smo uzbuđene. U osmom tjednu trudnoće znale smo da je dječak. Vidjele smo otkucaje njegovog srce, ali u 11. tjednu prestalo je kucati.", rekla je Patricia.

Možda te zanima... 7 stvari koje sam naučila nakon dva pobačaja u godinu dana Trudnoća

Razumljivo da su bile slomljene zbog gubitka."Bila sam gotova i više nisam mogla to učiniti. Ali moja supruga i ja smo krenule na ovo putovanje i odlučile smo zauvijek biti zajedno u teškim odlukama, a ona nije bila gotova", dalje nastavlja Patricia. Tijekom posljednje trudnoće primila je dodatne injekcije koje su joj pomogle da rodi zdravo dijete. 

Nakon rođenja bebe odlučile su napraviti posebne fotografije koje će biti posveta njihovoj borbi. Fotografija je postala viralna, podijeljena je više od 64 tisuće puta i prikupila tisuće komentara. "Nadam se da neki par koji prolazi isto što smo i mi može vidjeti da postoji nada na kraju tunela. Postoji svjetlo, a ti samo moraš doći tamo", objasnila je Patricia.

Možda te zanima... Inseminacija - kako djeluje i kada pomaže? Trudnoća

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • laka

    Pozdrav, moje ime je Derci Lyne, iz novog dresa, SAD. bio sam zaliha u mom ljubavnom životu i braku već dugi niz godina dok nisam upoznao prijatelja koji mi je rekao o crnom magičnom hramu, oni pružaju rješenje za sve astrološke probleme kroz moj crni magijski hram Spells   BLACK MAGIC SPELLS Rješenje problema bez djece Liječenje raka proširenje muškog penisa Vratite svog partnera natrag sa 100% ljubavi rješenje za neizlječive bolesti Rješenje financijskog problema rješenje razvoda braka Sve vrste rješavanja problema astrologija Kontrolirajte svog ljubavnika u ruci vashikaran Rješenje problema života u braku Crne čarobne čarolije Kontaktirajte me na moj e-mail: dr.nosakhare@gmail.com možete ga dodati i na uslugu Whats-app: +2349083639501

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.