Školarci Slobodne aktivnosti 28. prosinca 2018.

Sedmogodišnjak zaradio 22 milijuna dolara recenzirajući igračke

Foto: Instagram/ryansfamilyreview
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Najplaćenija YouTube zvijezda je sedmogodišnji dječak koji zarađuje milijune recenzirajući igračke

Sedmogodišnji Ryan, "domaćin" kanala Ryan ToysReview, popularnog video kanala za recenziranje igračka na YouTubeu, skočio je s osmog na prvo mjesto na Forbesovoj godišnjoj listi najplaćenijih YouTubera. 

Obiteljski posao Ryan ToysReview generira godišnje 22 milijuna dolara, od 1. lipnja 2017. do 1. lipnja 2018. Godinu prije zaradio je 11 milijuna dolara. Ovaj kanal postoji od ožujka 2015. kada je dječak Ryan imao četiri godine i pitao roditelje zašto ne bi mogao ocjenjivati svoje igračke na YouTubeu. Sve je započelo vrlo lagano, a danas ima preko 17 milijuna pretplatnika. Kanal se sad bavi recenziranjem novih igračaka i hrane za djecu, a sve prate Ryanovi entuzijastični komentari. 

Možda te zanima... Pedijatrica upozorava koje igračke nisu za malu djecu Vrtić

"Zabavan sam i smiješan", nedavno je izjavio Ryan za NBC objašnjavajući tajnu svog uspjeha. Gotovo sav njegov novac, oko 21 milijun dolara, dolazi od oglasa koji se pojavljuju prije njegovih videa. Kako se broj pregleda povećava, povećava se i njegova zarada, a ostalo su sponzorski ugovori.

Allie Casazza Možda te zanima... Evo što se dogodilo nakon što sam donirala sve igračke svoje četvero djece Vrtić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan's Family Review (@ryansfamilyreview) on

igra, djeca Možda te zanima... Vrste igre i igračke koje vole djeca od rođenja do škole, a već ih imate kod kuće Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.