Školarci 23. rujna 2024.

Samohrani otac prekinuo vezu s obitelji nakon što su se smijali njegovoj kćeri: 'Pa tko to radi?!'

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Roditelji su nekad (ili uvijek) spremni na baš sve kako bi zaštitili svoju djecu. Nitko ne može i ne treba biti ispred djeteta, pa čak niti obitelj.

Kad je dijete u pitanju, roditelj je u stanju napraviti ama baš sve da ga zaštiti. I to u bilo kojem pogledu, na bilo koji način. Najčešće su mame te koje, poput mama medvjedica, čine sve da zaštite po svaku cijenu svoju mladunčad, ali i tate su tu itekako opaki! Posebno kad su kćeri u pitanju.

Možda te zanima... Baka: 'Ne kupujem darove svojim unucima, dobiju ih previše. Moj dar će dobiti kad odrastu' Roditelji

Jedan je ogorčeni samohrani otac na slavnom forumu Reddit odlučio upitati druge je li u pravu i vidjeti hoće li dobiti podršku zbog svog postupka nakon svađe s roditeljima oko njegovog djeteta. Njegova je objava prikupila je u 24 sata nekoliko desetaka tisuća komentara i reakcija, a evo što se zapravo dogodilo.

Ovaj je samohrani tata ispričao kako su ga posjetili njegovi roditelji tijekom vikenda i tada su gledali nastup njegove 10-godišnje kćeri, odnosno slušali je kako svira klavir. Međutim, njezin nastup, ako se pita njezine baku i djedu, nije naišao na reakciju kakvoj se nadala.

„Nije bilo savršeno, nekoliko propuštenih nota, par pauza, ali je bila jako dobra. Podigla je pogled na kraju sa širokim osmijehom, ja sam počeo pljeskati, a moji su roditelji počeli je***** smijati“, napisao je i naglasio kako je to bilo smijeh iz dna duše, onako kao kad je nešto jako smiješno.

Baka je tada pitala je li to bilo prvi put da svira, a djed je rekao da bi pas mogao bolje svirati.

„Moja je kći izgledala kao da se u tom trenutku smanjila, pogledala je prema podu i rekla 'ne, imala sam već dvaput sat klavira, ali teško je to raditi s dvije ruke', a oni su se samo smijali, čak još i jače", napisao je tata, te dodao kako je to riješio:

„Samo sam ustao, uzeo njihove šalice i rekao da odu. Moja mama je pokušala reći kako nisu popili piće do kraja, da su željeli čuti još jednu pjesmu itd., a ja sam rekao 'uzmi svoje stvari i odj*** van iz moje kuće odmah'.“

Pa što im svašta pada na pamet?! Dođe nam da ih ponovno istjeramo iz kuće! Uz još gore riječi!

Tijekom te rasprave, baka i djed su pokušali reći kako oni zapravo svoju unuku pripremaju za „stvarni svijet", ali tata je napisao: „Sjedio sam sa svojom kćeri i objašnjavao koliko sam ponosan na nju i kako je dobra. Rekao sam neka ih ignorira, te da su samo bili okrutni jer ne znaju drugačije i onda sam je pitao bi li mi mogla ponovno odsvirati, što je i učinila.“

Nevjerojatno, ali i sestra ovog samohranog oca stala je na stranu roditelja. Tata je kasnije izbrisao svoj profil, tako da možemo jedino zaključiti da mu nije bilo lako, ali evo kako su reagirali komentatori.

Jedan komentar je rekao: „Tko se smije u lice 10-godišnjaka kada tek počinju učiti novu vještinu? Njihovi postupci su bili pretjerani i neopravdani. Zaštitite svoju kćer. Držite te užasne ljude što dalje od nje.“

„Vi ste učinili ispravno! Suprotstavili ste se maltretiranju - vašoj kćeri treba takva podrška“, napisala je druga.

Treći komentator je rekao: „Samo želim istaknuti da, u stvarnom svijetu, ni na koji način ne bi bilo prihvatljivo ponašati se kao oni. Smijati se na taj način na nečiju izvedbu? Pogotovo izvedbu nekoga koga volite? Koja odrasla osoba to radi!? Kako im nije neugodno?!"


Možda te zanima... Kad je kćer dobila mjesečnicu, samohrani tata zatražio je pomoć na Redditu – odgovori i savjeti su bili divni! Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.