Roditelji Zanimljivosti 19. ožujka 2021.

Recept za najbolji lijek: Baka dobila liječnički recept koji je mnoge rasplakao

Foto: Twitter / Jessica Shaw
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Liječnik je baki u receptu prepisao zagrljaje, a video prvog susreta bake i unuke nakon godine dane izolacije izazvalo je oduševljenje (i suze radosnice) ljudi diljem svijeta....

Prije nekoliko dana, Jessica Shaw tweetala je fotografiju liječničkog recepta koji je dobila njezina majka s tekstom "Liječnik moje mame napisao joj je recept za zagrljaj unuke." Naime, baki je liječnik prepisao zagrljaje unuke nakon godinu dana izolacije zbog pandemije. Na samom receptu pisalo je "smijete zagrliti svoju unuku" gotovo nečitkim (i potpuno klasičnim) liječničkim rukopisom. Shaw je na navedeni tweet nadovezala i video zapis susreta bake i unuke koje se grle prvi put nakon godine dana - i iskreno, video nas tjera da briznemo u plač, poput bake u videu. 

Možda te zanima... Djeca trebaju provoditi više vremena s bakama i djedovima Roditelji

Otkako je Shaw tweetala ovaj nevjerojatno emotivni trenutak - iskreni zagrljaj bake i unuke, njezini su tweetovi sakupili preko 65 000 lajkova i još tisuće dijeljenja. "Toliko nas čeka upravo taj svoj trenutak, želimo da naša djeca isto tako grle svoju baku i djeda", pisali su brojni ljudi, a svi su se složili da im obitelji jako nedostaju. 

 

Baka Shaw uspjela je vidjeti svoju obitelj nakon što je primila drugu dozu cjepiva COVID-19, na što je Jessica Shaw aludirala u svom drugom tweetu zahvalivši znanstveniku koji nas je odveo do mjesta gdje smo sada - ugledavši svjetlost na kraju vrlo mračnog i dugog tunela. Baka je za CNN rekla da joj je liječnički recept dao hrabrosti da unuku pusti u svoj stan, nakon što su ona i suprug završili svoj COVID protokol tj. primili cjepivo. Rekla je "zaglavila sam u zemlji COVID-a", prije nego što se rasplakala prisjetivši se prvog zagrljaja nakon godine dana, kojeg će, kako kaže pamtiti do kraja života.

Možda te zanima... Pismo baki i djedu: Ne bismo mogli bez vas! Roditelji

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • extremeglassloans20

    Do you need a loan? Extreme loans are available to you and they give a loan of 2.5 percent which is applied today and you will be grateful. Contact them in the following ways. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 Email: Extremeglassloans20@gmail.com They are trustworthy and don’t cheat because I’ve been with them ever since, so take this opportunity to be amazed

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.