Roditelji 28. siječnja 2021.

Emotivno pismo ravnateljice rasplakalo roditelje: Radite nevjerojatan posao ovih dana

Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna je mama podijelila dirljivo pismo ravnateljice koja roditeljima poručuje da se ne brinu o školovanju djece od kuće...

Ravnateljica je emotivno pismo poslala roditeljima tijekom lockdowna, a u njemu uvjerava mame i tate da ne brinu jer posao kod kuće obavljaju sjajno, prenosi The Sun. Pismo započinje riječima:  "Dragi roditelji / njegovatelji, danas vam prvenstveno pišem kao majka. Ovaj je tjedan bio naporan." Ravnateljica nastavlja: "Treći je tjedan lockdowna i kao roditelj osjećam teret i napor ovog tjedna."

 

 | Author: Facebook Foto: Facebook

 

Napisala je da je glavni razlog pisanja pisma bilo pružiti podršku roditelja i kazati im 'sve će biti dobro'. Ravnateljica je objasnila: "Preživjeli ste pandemiju! Bez obzira na sve osobne okolnosti, mislimo da radite izvrstan posao." Ako je vaše dijete pojelo puno brzih obroka iz mikrovalne pećnice, igralo previše videoigara i nije završilo sav "posao" za školu ... TO JE U REDU!"

"Znamo da su naši učenici sigurni, voljeni i da roditelji o njima brinu, a to je najvažnije u ovom trenutku." Nastavila je pisati da se roditelji ne bi trebali brinuti ako njihovo dijete ne može samostalno dovršiti zadatke za školu kod kuće. „Sve što tražimo je da se potrudite."

"Molimo vas da ne dopustite da vam" školski posao" stvara dodatni pritisak kada u ovoj teškoj situaciji pokušavate zadržati posao, zaraditi za život i zaštititi svoju djecu." Na kraju je uvjerila roditelje da, iako je škola fizički "zatvorena“, nije zatvorena i "emocionalno“.

Ravnateljica je završila pismo porukom podrške. "Ako vam treba podrška ... razgovor ... virtualna čaša, osoba za plakanje ... tu smo!" "Pazite se , čuvajte se i sjetite se da zaista mislimo da svi roditelji rade nevjerojatan posao ovih dana."

 

Možda te zanima... Dirljivo pismo majke nakon što je virus ušao na odjel dječje onkologije Roditelji

 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.