Roditelji Baka i djed 13. travnja 2019.

Pismo baki i djedu: Ne bismo mogli bez vas!

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Lynn Shattuck, majka i blogerica napisala je prekrasno pismo svojim roditeljima, sada baki i djedu i poručila im je koliko su cijenjeni i voljeni.

Hvala, mama i tata.

Nije neobično čuti djedove i bake da govore kako je nevjerojatno gledati kako njihova djeca postaju roditelji. Ali ne čujemo toliko o tome kako je to gledati kako se naši roditelji pretvaraju u djedove i bake.

Nikad nisam sumnjala da ćete biti dobri djed i baka.

Uvijek ste me podržavali, bilo da sam odlučila postati vegetarijanac, uzeti slobodno vrijeme iz škole kako bi putovala, ili moj otkačeni san da postanem pisac.

pismo majke kćeri Možda te zanima... Dirljivo pismo majke kćeri zbog kojeg ćete više cijeniti svoje roditelje Roditelji

Pratili ste me preko Aljaske do Maine. I kao i mnogi roditelji odrasle djece, bili ste spremni biti djedovi i bake prije nego što smo bili spremni zaroniti u roditeljstvo.

Ali baš kao što nikada nisam mogla zamisliti sve nijanse roditeljstva, poput čistih plavih očiju koje moja djeca imaju ili određena, snažna osobnost moga sina, nikad nisam mogla zamisliti sve načine na koje bi bili nevjerojatni djed i baka.

Djeca trebaju provoditi više vremena s bakama i djedovima

Hvala vam.

Zbog toga što mojoj djeci zaiskre oči kada vas vide.

Zbog načina na koji mi sin otima telefon kad me zoveš, jer ne može dočekati da ti ispriča priču o svojim nogometnim kartama, svojoj treningu na Tae Kwon Do i najnovijoj knjizi koju čita. 

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock ;Ponekad roditeljima bake i djedovi mogu proizvesti i malo problema. Hvala vam što igrate Go Fish s djecom satima.

Za jahanje konja i bitke sa sabljama. Za puhanje balončića.

Hvala vam na svim pauzama koje ste nam pružili. Ne znam da li se sjećate koliko je dragocjeno imati malo vremena - to je najbolji dar koji bismo mogli dobiti. Hvala, hvala, hvala.

Hvala vam što ste se povukli kada sam mislila da ste im dali previše šećera ili vremena ispred ekrana.

Možda te zanima... Foto: Posebna veza bake i djeda s unucima Roditelji

Hvala vam što nas nikada niste ispitivali o načinu na koji odgajamo, čak i kada su se ono prilično razlikovalo od vašeg.

Hvala vam što ste uvijek bili tu, jer ste me učili da se roditeljstvo ne završava kada naša djeca napune 18 godina. Ono se nastavlja, mijenja, razvija, preoblikuje, ali nikad ne završava.

Hvala vam za bezuvjetnu ljubav i podršku koju ste mi uvijek pružili.

Temelj potpore duboko je u meni, a leži u srcu mog roditeljstva. Naučili ste me da je beba čim se rodi individua. Pokazali ste mi kako upravljati razlikama s poštovanjem i povjerenjem.

Hvala vam!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dercy09099

    NAJBOLJI ONLINE LJUBAVNI SPELL CASTER JE DOBIO SVOJ LJUBAVNIK, MUŠKO, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. DODAJTE NJEGOVO POGON NA WHATSAPP: +2349083639501 Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi je Dr. KONTAKT   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com   Whats-app: +2349083639501 Želiš li svog bivšeg povratnika? želite ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika? Rješenje problema bez djece? rješenje bolesti i bolesti tijela

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.