Roditelji Zanimljivosti 07. lipnja 2018.

Kako kreirati zdrav odnos s djecom, ali i s roditeljima?

obitelj, baka, djed, djeca
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Naučite pravila svjesnog odgoja, razvijte mudri odnos prema svojim roditeljima uz konkretne alate poboljšavanja odnosa uz primjere iz prakse, na predavanju Brune Šimleše 12. lipnja u 19 sati u Kinu Europa

Kako odgojiti zdravo i samosvjesno dijete, kako u djetetu razviti samopouzdanje, ali ne i narcisoidnost, kako djeci postaviti smislene granice (i ne osjećati krivnju), što kada se s partnerom ne slažemo oko načina odgoja… Dođite na predavanje 'Kreirajte zdrav odnos s djecom, ali i s roditeljima' 12. lipnja u 19 sati u Kino Europa, Varšavska 3 u Zagrebu, gdje ćete imati priliku s Brunom Šimlešom učiti o pravilima svjesnog odgoja. Namijenjeno je svim roditeljima, ali i onima koji tek razmišljaju o tom koraku. 

mama drži dijete, nasmijana Možda te zanima... 10 načela svjesnog roditeljstva Vrtić

Također, posebnu ćemo pažnju posvetiti razvijanju mudrog odnosa prema svojim roditeljima jer realno, da nitko nema problema s roditeljima, pola svjetskih terapeuta ostalo bi bez posla. Što bismo od svojih roditelja trebali dobiti, koja je njihova uloga u našem životu, kako imati realna očekivanja od njih…

O svemu tome, Bruno će, kao i uvijek, govoriti bez rukavica, navodeći konkretne alate poboljšavanja odnosa te uz mnogo primjera iz prakse. 

Možda te zanima... 15 istina o partnerskom odnosu nakon što dobiješ dijete Roditelji

Cijena ulaznice je 50 kuna, a možete ih kupiti na ovim prodajnim mjestima: u knjižarama “Hoću knjigu” (Megastore, City Center one, Bogovićeva 5), u klupskom centru Svijeta knjige na Kaptolu 4, u Kinu Europa na dan predavanja. Sva zarada od prodaje ulaznica, sponzora, ali i prodaje knjiga tijekom predavanja ide u humanitarne svrhe udruzi SVE za NJU. Na dosadašnjim predavanjima već je skupljeno 75000 kn i ovo je završno predavanje iz ciklusa.

Možda te zanima... Epidemija popustljivog odgoja: Roditelji, preuzmite odgovornost! Vrtić

Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio devet knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka njegovih knjiga. Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Trenutačno piše tjednu kolumnu za Jutarnji list. Udruga SVE za NJU 2016. godine dodijelila mu je Nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom. Oženjen je i ponosni tata osmogodišnje djevojčice.

majka dijete Možda te zanima... Tipični majčinski osjećaj krivnje i kako se nositi s njim Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.