Roditelji Tatina zona 12. listopada 2018.

Svestrani i strastveni tata Mario ima samo jednu manu

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tata Praktičar je pravi tata mata! Kuha-čisti-pere, mijenja pelene, kupa, hrani i nuna. Pročitajte priču o Mariju Celinščaku, finalistu u kategoriji 'Tata Praktičar' i glasujte za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je tata koji priča najljepše priče, tata koji u parku radi akrobacije sa svom djecom makar se boji da se ne ozlijede, tata koji od sendviča napravi mali gastro doživljaj, tata koji ne traži pohvalu, ali se rastopi kada je čuje. Supertata od kamenčića napravi pravi mali znanstveni eksperiment i u jednom hipu tješi dijete, nabavlja sve što treba i u isto vrijeme pjeva ‘Nije lako bubamarcu’. 

Tražili smo tatu koji može živjeti od najvećeg zagrljaja jednog malog ljudskog bića, vas smo pozvali da prijavite omiljene očeve za prestižnu titulu SUPERTATE u četiri kategorije: Tata Praktičar, Tata Animator, Tata Aktivator i Tata Kuhar.

Tata Praktičar je pravi tata mata! Kuha-čisti-pere, za njega nema nemoguće misije. Mijenja pelene, kupa, hrani i nuna – čak ni mama nema prigovor.

Pročitajte priču o finalistu u kategoriji Tata Praktičar i pomozite nam da odaberemo Supertatu! 

Za tatu Marija glasujte klikom na Like!

Mario Celinščak

Priča kojom je nominiran:

Hi, imam jednog tatu koji je najtata praktičar. To je moj sin Mario. Ima 39 godina, visok je, vitak i mladolik. Uvijek je ležerno elegantan i pazi na svoj izgled. Bavi se jogom, trči maratone, skija i zdravo se hrani. Ima suprugu Josipu i dvije djevojčice, Katju (13 godina) i Niku (9 godina).

Svoju ljubav prema TaeKwon-dou je prenio i na mlađu kćer koja već ide na natjecanja. Mario je bio prisutan kod rođenja obje kćeri i bio smirujuća podrška svojoj supruzi. Usput, nije pao u nesvijest. Od prvog je dana sudjelovao u kupanju, prematanju i hranjenju najprije jedne, a poslije i druge kćeri.

Tata je blagi melem kod svih dječjih bolesti. Vodi doktoru, ohrabruje i obavezno je uz mamu prisutan kad treba vaditi krv ili obaviti neku pretragu. Tada svoju kćer smirujuće pripremi za posjet doktoru i sve obavezno okreće na šalu. Bilo je mnogo inhaliranja, nagovaranja da se popije topli čaj ili lijek odurnog okusa. Tata nikad ne podiže glas, ali zna biti jako uvjerljiv.

Ujutro otrči par kilometara uz jezero, ode u nabavu i pripremi doručak svojim princezama. Zatim ode na posao. Vikendi su obavezno rezervirani za neki izlet u prirodu, usisavanje stana gdje se obavezno pusti dobra glazba i kuha nešto fino za ručak. Ima jako zahtjevan posao pa često dođe i oko 19-20 sati navečer kući. To nije razlog da ih ne odvede na šetnicu na zajedničko rolanje ili vožnju biciklom. Navečer ih razvaža na sportske aktivnosti, često pregledava zadaće i provjerava naučeno. Tada zna biti i strog, ali prilično razuman. Svakom problemu pristupa analitički i potpuno mu se posvećuje.

Mario za svaku prigodu, bilo Dan žena, pobjeda ili sudjelovanje u nekoj aktivnosti svojim princezama donese buketić cvijeća. Mislim da u ovoj generaciji očeva ima jako puno Super Tata. Nije važno hoćemo li dobiti najviše Vaših glasova, ali ovo sam morala napisati na papir... Moje unučice imaju i najbolju mamicu na svijetu. To je moja snaha Josipa i ja je jako volim. Super Tata Mario ipak ima jednu manu. Nije muzikalan! Ružno ga je čuti kad ispod tuša pjeva.

 | Author: Promo Foto: Promo Vašoj djeci nedostaje vitamina i minerala? Srećom, mama je otkrila Lizzy Vita Sip slamke! Novi, zabavan, jednostavan oblik uzimanja vitamina i minerala za djecu! Multivitamini s okusom naranče ili Vitamin C, kalcij i cink s okusom jabuke - što bi Vaš klinac odabrao?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.