Roditelji Tatina zona 05. studenoga 2018.

'Najveće zadovoljstvo mi je kad vidim sina kako se sretan budi'

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Kao pobjednik osjećam se stvarno ponosno, jer sada imam i potvrdu svoje obitelji i prijatelja da sam se stvarno snašao u ulozi roditelja', otkrio nam je tata Zoran, naš Supertata u kategoriji Tata Aktivator

Kako bismo zahvalili najvažnijim osobama u životu naših mališana i nagradili ih za njihovu najvažniju ulogu u životu - očinstvo, Lizzy i missMAMA zajedno su tražili Supertatu, a pobjednici u četiri kategorije: tata Praktičar, tata Aktivator, tata Kuhar i tata Animator osvojili su Lizzy poklon paket iz Dietpharma i plaketu Supertata.

Na natječaj je pristiglo puno prijava, a naš žiri odabrao je 12 finalista u četiri kategorije te su čitatelji zatim odabrali četiri pobjednika. Tata Zoran Andrijević - naš je pobjednik u kategoriji Tata Aktivator

Vozimo se na biciklu, zbijamo šale jer tata najviše voli kad ga grle ručice male

'Osjećam se stvarno ponosno'

Naš Super Tata Zoran objasnio nam je kako se osjeća nakon pobjede i što najviše voli u ulozi tate. "Kao pobjednik osjećam se stvarno ponosno, jer sada imam i potvrdu svoje obitelji i prijatelja da sam se stvarno snašao u ulozi roditelja", rekao nam je 31-godišnji soboslikar Zoran.

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

Možda te zanima... Emocionalno uključeni tate imaju sretniju djecu Roditelji

'Ne prestajemo s igrom dok ne zaspimo'

Tata dvogodišnjeg Leona s veseljem nam je objasnio kako provodi vrijeme s obitelji. "Sa sinom radim sve što isključivo on želi jer sam gotovo cijeli dan na poslu pa se maksimalno trudim da mu posvetim i zadnju sekundu svog slobodnog vremena. To su igre skrivača, trčanje, vožnja na biciklu i još puno toga", dalje dodaje te nam objašnjava da je maleni Leon živahno dijete koje ne staje s aktivnostima čak i kad spava. 

"Nemamo omiljene aktivnosti jer se svaki slobodan trenutak trudimo iskoristiti na najbolji mogući način i dok god ne zaspimo i on i ja, ne prestajemo s igrom!", kaže te dodaje da ga Leon često uspava. 

Za kraj nam je naš Tata Aktivator otkrio što ga najviše veseli u roditeljstvu. "Najveće zadovoljstvo u ovoj ulozi mi je kad znam da je zdrav. Kad ga vidim kako bezbrižno spava i kako se sretan budi. Kad vidim osmijeh na njegovom licu, znam da dobro radim svoj posao!".

Možda te zanima... 7 razloga zašto muža volim još više otkad je postao tata Roditelji

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.