Roditelji Tatina zona 644 prikaza 13. listopada 2018.

Vozimo se na biciklu, zbijamo šale jer tata najviše voli kad ga grle ručice male

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tata Aktivator najjači je tata u kvartu i pravi tata sportaš. Pročitajte priču o Zoranu Andrijeviću, finalistu u kategoriji 'Tata Aktivator' i glasujte za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je tata koji priča najljepše priče, tata koji u parku radi akrobacije sa svom djecom makar se boji da se ne ozlijede, tata koji od sendviča napravi mali gastro doživljaj, tata koji ne traži pohvalu, ali se rastopi kada je čuje. Supertata od kamenčića napravi pravi mali znanstveni eksperiment i u jednom hipu tješi dijete, nabavlja sve što treba i u isto vrijeme pjeva ‘Nije lako bubamarcu’.

Tražili smo tatu koji može živjeti od najvećeg zagrljaja jednog malog ljudskog bića, vas smo pozvali da prijavite omiljene očeve za prestižnu titulu SUPERTATE u četiri kategorije: Tata Praktičar, Tata Animator, Tata Aktivator i Tata Kuhar.

Tata Aktivator najjači je tata u kvartu i pravi tata sportaš. Užurbano trči uz svoje klince, penje se s njima po svim spravama na igralištima i uči ih da unatoč strahu pokušaju nešto napraviti.

Pročitajte priču o finalistu u kategoriji Tata Aktivator i pomozite nam da odaberemo Supertatu!

Za tatu Zorana glasujte klikom na Like!

Zoran Andrijević

Priča kojom je nominiran:

Moj tata je pravi tata aktivator.

Bez obzira što kasno kući dođe s posla

Njemu igre sa mnom nikad nije dosta.

Vozimo se na biciklu, zbijamo šale

Jer moj tata najviše voli kad ga grle ručice male.

U kući pravimo šator kada kiša pada,

Tada obavezno mamina vaza nastrada.

A kad spavat' moram poć'

Moj me tata pokrije i ušuška za laku noć

 | Author: Promo Foto: Promo Vašoj djeci nedostaje vitamina i minerala? Srećom, mama je otkrila Lizzy Vita Sip slamke! Novi, zabavan, jednostavan oblik uzimanja vitamina i minerala za djecu! Multivitamini s okusom naranče ili Vitamin C, kalcij i cink s okusom jabuke - što bi Vaš klinac odabrao?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.