Roditelji Tatina zona 04. listopada 2018.

Lutke, nogomet, kuhanje, priče: Tata Goran sve ih ima u malom prstu

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tata Praktičar je pravi tata mata! Kuha-čisti-pere, mijenja pelene, kupa, hrani i nuna. Pročitajte priču o Goranu Brajkoviću, finalistu u kategoriji 'Tata Praktičar' i glasujte za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je tata koji priča najljepše priče, tata koji u parku radi akrobacije sa svom djecom makar se boji da se ne ozlijede, tata koji od sendviča napravi mali gastro doživljaj, tata koji ne traži pohvalu, ali se rastopi kada je čuje. Supertata od kamenčića napravi pravi mali znanstveni eksperiment i u jednom hipu tješi dijete, nabavlja sve što treba i u isto vrijeme pjeva ‘Nije lako bubamarcu’. 

Tražili smo tatu koji može živjeti od najvećeg zagrljaja jednog malog ljudskog bića, vas smo pozvali da prijavite omiljene očeve za prestižnu titulu SUPERTATE u četiri kategorije: Tata Praktičar, Tata Animator, Tata Aktivator i Tata Kuhar.

Tata Praktičar je pravi tata mata! Kuha-čisti-pere, za njega nema nemoguće misije. Mijenja pelene, kupa, hrani i nuna – čak ni mama nema prigovor.

Pročitajte priču o finalistu u kategoriji Tata Praktičar i pomozite nam da odaberemo Supertatu! 

Za tatu Gorana glasujte klikom na Like!

Goran Brajković 

Priča kojom je nominiran:

Tata - mala, a tako moćna riječ. Samo što nama često nedostaje izgovarati je. Naime, naš tata je vozač kamiona te dolazi kući samo vikendom.

Samo vikendom oni su njegov cijeli svijet. Ponosno kažem "oni" zato što imamo jedno zajedničko dijete, a dva sina iz mog prvog braka. No, tu ne postoji razlika i djeca nikada nisu osjetila da je njegova ljubav manja ili drukčija. Djeca u dobi 5, 8 i 10 godina njegova su najveća sreća.

On oblači lutke, vozi kolica, igra karte, nogomet, kuha za nas, peče palačinke s djecom..on odlazi u park i strpljivo briše tobogan da se oni spuštaju, on drži kanticu dok lopaticom kopaju po pijesku, odvodi na sladoled i kada isprljaju novu majicu, on isprlja svoju jer tada nama neće ništa reći..i najvažnije, on čita najljepše priče prije spavanja, umotan u dekicu sa svo troje od kojih se svatko želi smjestiti što bliže...on daje upravo čaroban poljubac za laku noć, koji kada ga gledam znači samo jedno - naš je tata najbolji tata na svijetu.

 | Author: Promo Foto: Promo Vašoj djeci nedostaje vitamina i minerala? Srećom, mama je otkrila Lizzy Vita Sip slamke! Novi, zabavan, jednostavan oblik uzimanja vitamina i minerala za djecu! Multivitamini s okusom naranče ili Vitamin C, kalcij i cink s okusom jabuke - što bi Vaš klinac odabrao?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.