Roditelji Zanimljivosti 12. listopada 2016.

Fotografije koje savršeno točno prikazuju život s djecom

danielle guenther
Foto: Facebook/Danielle Guenther Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografkinja Danielle Guenther napravila je seriju urnebesnih fotografija odglumljenih situacija u kojima se roditelji nalaze svaki dan. Komične fotografije sigurno će vam izmamiti osmijeh na lice

Nove mame, ali i tate spavaju po nekoliko sati u komadu i nije čudno kad zbog umora rade neobične stvari. Obiteljski portreti ili fotografije koje roditelji pokazuju drugima, uvijek izgledaju lijepo i idilično. No, stvarni život se događa daleko od očiju kamere. Situacije u kojima se roditelji svakodnevno nalaze, nisu nimalo idilične. Zato sve treba gledati kroz pozitivnu stranu i nasmijati se na svoj račun.

Fotografkinja Danielle Guenther napravila je seriju urnebesnih fotografija odglumljenih situacija u kojima se roditelji nalaze svaki dan. U albumu "Roditeljstvo: U najboljem slučaju" pokazuje probleme tata koji se ne mogu javiti na mobitel ili odigrati igricu jer im je beba tek zaspala u rukama, a nisu se sjetili staviti ga dovoljno blizu (zvuči poznato?) i probleme mama kojima mlijeko još nije nadošlo, a svi su čuli za "stari recept" da crno pivo poboljšava proizvodnju istog.

Sve je to dio roditeljstva. I ne, niste jedini kojima se to događa. To je poruka koju možemo iščitati iz ovih komičnih fotografija koje će vam izmamiti osmijeh na lice.

5 razloga zašto svaka mama treba brzo otići u Metro

"Parenting is Exhausting"

Posted by Danielle Guenther Photography on Monday, 10 March 2014

"Clean up on Aisle 5!" (Image 8 of the series)A HUGE thank you to Community Markets for allowing me to use your wonderful store!!©2014

Posted by Danielle Guenther Photography on Tuesday, 15 July 2014

"Got Milk...Yet?"(Image 13 of the series)

Posted by Danielle Guenther Photography on Tuesday, 27 January 2015

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.