Roditelji Sretna mama 18. kolovoza 2016.

Mamine upute za tatu: Kako preživjeti vikend sa šestero djece

Meghan Oeser
Foto: Facebook/Meghan Oeser
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Meghan Oeser odlučila je otići jedan vikend na odmor s prijateljicama, a svom suprugu ostavila je detaljne upute za vikend s djecom. Upute su duhovite i detaljne jer bračni par ima čak šestero mališana različite dobi!

Nema boljeg osjećaja od odlaska na odmor i promjene svakodnevice, također svakom roditelju ponekad treba mali odmor od dnevnih obveza. Mama Meghan Oeser iz Sjedinjenih Država odlučila je otići jedan vikend na odmor s prijateljicama, a supruga je ostavila s djecom. Bračni par ima šestero djece, pa je mama odlučila ostaviti detaljne upute suprugu - kako preživjeti vikend s djecom. Suprug Kevin često radi po dvanaest sati dnevno pa nije prisutan na svim obiteljskim događanjima. 

Mama je urnebesne upute podijelila na Facebooku, a reakcija korisnika je nevjerojatna - podijeljene su preko 97 tisuća puta, a imaju preko 50 tisuća komentara u samo nekoliko dana.

Svakodnevica jednog tate s petero djece među kojima su i trojke

"Najdraži Mužu, pišem ti ovo iz ljubavi, ne iz straha. Htjela sam proći kroz nekoliko stvari prije nego te ostavim samog za vikend... s ostalima.", tako je započela pismo mama Meghan. Dalje je objasnila sve detalje vezane za doručak, ručak, večeru i spavanje"Vrijeme ručka jednostavno se može zamijeniti za čisti PAKAO sa Sotonom koja dolazi.", tako je mama opisala vrijeme objeda. A onda je opisala detalje. "Večera je zeznuta. Bailey će željeti pizzu, dok će Harper tražiti hot dog. Quinn će plakati kad spomeneš riječ hot dog i insistirati će na Mac n cheeseu (ali ne na narančastom ili bijelom, nego na ljubičastom). Kada dobije svježi ljubičasti, ona će zatražiti tost."

Izgleda poznato? Svakodnevni roditeljski problemi u slikama

Suprug je morao pripaziti i na rivalstvo između braće i sestara. "Svi će se svađati oko svega i ničega, ali Quinn i Penny su najjače u tome. Vrlo je vjerojatno da će se Quinn naljutiti na Penny jer nosi njezinu Elsa haljinu i Penny će je jednako naljutiti na Quinn jer se ne odnosi s njom kao s Ann.".

Luckaste stvari koje rade umorne mame

Vrijeme spavanja također je jedan veliki izazov: "Pidžame. J**** pidžame. Ni ne pokušavaj ništa drugo za Penny osim spavaćice. I ako ne možeš naći spavaćicu i dalje traži j**** spavaćicu. Tražit će Minnie Mouse spavaćicu, ali jednom kad joj uspiješ obući spavaćicu, ona će vrištati u agoniji jer su joj rukavi kratki. Onda nađi onu drugu Elsa spavaćicu. Velike su šanse da je prljava, jako prljava, ali što sad i ona je." Zabavna mama dalje je u pismu opisala sve ključne trenutke i jednostavno na kraju poželjela sreću suprugu.

A letter to my husband as I leave for girls' weekend... (Warning: foul language) Dearest Husband, I'm writing this to...

Posted by Meghan Maza Oeser on 12. kolovoza 2016
Posted by Meghan Maza Oeser on 1. prosinca 2015

How Penny eats her cereal... Every. Single. Day.

Posted by Meghan Maza Oeser on 14. lipnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.