Roditelji 13. srpnja 2023.

Eva Mendes planirala je „dosadno ljeto“ za svoje curice, ali na kraju je ispala – vozačica

Foto: Threads
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Popularna glumica priželjkivala je za svoje djevojčice jedno „dosadno ljeto“ kakva je i ona obično imala kad je bila dijete. No, otkrila je da stvari baš i ne idu kako je planirala…

Nekad u glavi napraviš neki plan koji ti se čini baš tako dobar i osjećaš se dobro od same pomisli kako će to biti baš tako dobro – a onda kad dođe do realizacije plana, shvatiš da i nije baš tako dobro. Glumica Eva Mendes zamislila je tako da će ovo ljeto za svoje djevojčice osmisliti tako da bude baš kako je njoj bilo kad je bila mala. A to znači baš onakvo ljeto kakvo je imala današnja generacija roditelja – dosadno.

Glumica inače ima dvije djevojčice s također glumcem Ryanom Goslingom – Amada Lee ima 7 godina, a Esmeralda Amada ima 8 godina.

„Dakle, ovo je ljeto trebalo biti polagano ljeto – zamislila sam da će se biti dosadno ljeto,“ rekla je Eva u snimci na svom Instagram storyju, te nastavila: „Ali djeca žele ići na neke radionice i slično, pa sam ja sad vozačica, odnosno nešto kao djevojka zadužena za vodu. Vruće je, pa im donesem vodu.“

Snimku pomalo razočarane Eve možeš vidjeti ovdje

No, nije samo djevojka za vodu, ona je više od tog – ona je i brisačica. 49-godišnja Eva Mendes požalila se kako ne samo da im donosi vodu, nego i briše svoje djevojčice od znoja. „Potpuno su znojne i stalno vise jedni na drugima, pa ih ja obrišem,“ pomalo obeshrabreno je ustanovila Eva.

„Samo sam htjela reći da je to ljeto ispunjeno dosadom koje sam planirala ispalo potpuno drukčije,“ zaključila je Eva.

Eva je već prije dva mjeseca najavila što planira napraviti, te kakvo ljeto očekuje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Inače, ona i Ryan Gosling oboje su shvatili na setu filma koji su zajedno snimali da žele dijete jedno s drugim. Štoviše, Eva je izjavila da nije uopće htjela djecu prije nego što se zaljubila u Ryana, pa je tako relativno kasno rodila obje djevojčice – jednu u 41., a drugu u 43. godini.

Jedna od komentatora na Threadsu, jer je glumica i tamo objavila svoj vide u kojem se požalila, napisala je „Jednog dana će shvatiti kako ti je tako jako stalo do njih…“, na što je Eva odgovorila kako je to baš divno rečeno.

Možemo se u potpunosti poistovjetiti s Evom, zar ne? Dobro je znati da i bogate i slavne muče slične brige kao i nas, „obične smrtnike“.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.