Roditelji 04. listopada 2024.

Eminemov novi spot posvećen je kćeri i dira ravno u srce: Nikad objavljene obiteljske snimke su pravo blago

Foto: YouTube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svoju je pjesmu Eminem posvetio kćeri Hallie Jade, a video koji je objavljen jučer rijetko će koga ostaviti ravnodušnim. Sigurni smo da će zasuziti oči mnogih očeva…

On je reper, on je uvijek ljutit u pjesmama, uvijek psuje, nisu mu strani niti alkohol niti droge, bio je i na vrhu, ali itekako i na dnu. Nerijetko je oko njega sve bilo mračno i crno, mnogi koji su se našli u njegovim stihovima nisu zbog toga bili sretni. I sam je priznao da nije bio najbolji tata na svijetu svojoj djeci.

Možda te zanima... Ethan Hawke je ponosan na ulogu u spotu Taylor Swift, a njegove kćeri su – duboko razočarane Školarci

On je Eminem. Postao je tata s 23 godine i nije se u toj ulozi baš proslavio, to će i sam priznati. No, kako godine prolaze, stvari sjedaju na svoje, kao i mnogima, pa je zakoračivši u svoje pedesete godine ovaj vrhunski glazbenik očito osjetio potrebu ispraviti sve svoje greške iz prošlosti vezane uz obitelj.

Iako znamo da to nije lako, moramo priznati da je ovo što je Eminem napravio po tom pitanju toliko duboko i toliko snažno, da ne moramo razmišljati o tom hoće li mu njegova djeca oprostiti. Nakon što je nedavno objavio pjesmu „Somebody Save Me“, u kojoj se ispričao svima za svoje razdoblje kad je zaglibio u droge ( i to na način kao da je umro), Eminem je sad izdao svoj novi spot koji će dirnuti ravno u srce ne samo njegovu djecu, nego svakog, a ponajviše roditelje.

Eminem je u ovaj tjedan objavio iskren i moćan glazbeni video za svoju pjesmu „Temporary“, koja je posvećena njegovoj sada 28-godišnjoj kćeri Hailie Jade Scott. U tom petominutnom videu pojavljuju se stare, nikad prikazane fotografije i snimke Hailie Jade, kćeri koju je dobio s bivšom Kim Scott kad je imao 23 godine. Fotografije i snimke prikazuju njeno odrastanje, a na kraju tog dijela je snimka na kojoj ona otkriva Eminemu da je trudna i da će on postati – djed.

Video jednostavno grije srca, a mnogima će zasuziti oči, sigurni smo. U pjesmi „Temporary“ Eminem kaže da je njegov najveći strah da „neće moći reći sve stvari koje ti želim reći kad više ne budem ovdje", pa upravo zato to čini sada. U pjesmi sudjeluje i Skylar Grey, a pjesma je na Eminemovom posljednjem studijskom albumu The Death of Slim Shady (Coup de Grâce).

Mnoge snimke i fotografije koje su prikazane u spotu, naravno, nisu nikad prije viđene niti objavljene, jer se radi o obiteljskim uspomenama. To je ono što video čini još moćnijim. Tu su fotografije Haillie kao bebe, pa snimke tate i i kćeri, luckasti trenutci iz njenog djetinjstva… Tu je i cijeli niz divnih, jednostavnih trenutaka zabilježenim kamerom – Haillien ples, njen pad, njezin rođendan, dan kad je diplomirala…

U videu su se našle i novije snimke, kao ona na dan vjenčanja Haillie, gdje joj Eminem prilazi gotovo neprepoznatljiv, u odijelu i kravati, dolazi do svoje kćeri, grli je i brizne u plač… Tu je i prvi ples tate i kćeri, a kasnije u videu pojavljuje se jedna još novija snimka. Haillie tati Eminemu daje nogometni dres Detroit Lionsa na kojem na leđima piše „Djed“ i broj 1. Dio poklona je i slika ultrazvuka. Eminem je u šoku, pozitivnom, naravno, raširenih očiju i otvorenih usta, a onda slijedi oduševljenje.

Na kraju videa prikazana je čestitka koju je Hailie Jade dala tati na dan vjenčanja, što je također prikazano u spotu. Tekst napisan na čestitci glasi: „...jer koliko god godina prošlo, u mom srcu uvijek će biti djevojčica koja voli i treba svog tatu.“ A unutra je poruka koju je napisala svom tati:

„Tata, dobila sam ovu čestitku prije nekoliko godina i zadržala sam je, a sad je savršeno vrijeme da ti je dam. Hvala ti na svemu što radiš i što si uvijek tu za sve nas djevojke. Ti si zaista najbolji tata na svijetu. Volim te zauvijek + 100 milijuna dolara zauvijek i uvijek“, napisala je Haille na čestitku i potpisala je s „Bean“.

Ne znamo kako je s vama, ali nama je ovaj video natjerao suze na oči…

Možda te zanima... Tate prije svega: Ryan Reynolds i Hugh Jackman izmijenili savjete o roditeljstvu koji su na njih utjecali Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.