Trudnoća 07. lipnja 2024.

Frotmen grupe Silente postat će tata po drugi put! Supruga objavila zajedničke fotke

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Silente je jedan od možda najbolje prihvaćenih domaćih mladih bendova. Pjevač Tibor Karamehmedović i supruga Mia objavili su da će postati roditelji po drugi put!

Pjevač grupe Silente, Tibor Karamehmedović, i njegova supruga Tina Karamehmedović postat će roditelji po drugi put! Objavila je to prelijepa mama Mia fotografijama na kojima se vidi njezin zaobljeni trbuščić, a par odjeven u matching odjeću jednostavno pršti od sreće.

Možda te zanima... Matthew McConaughey: 'To što sam postao tata učinilo me boljim umjetnikom i glumcem' Školarci

Silente se na sceni pojavio kao vrlo mlad bend i ubrzo osvojio srca mnogih. Iako su se u nekom trenutku gotovo razišli, bend i dalje oduševljava svojim pjesmama i glazbom. Upravo je samozatajni i skromni Tibor, pjevač benda, bio lice koje je osvojilo simpatije mladih, ali i onih starijih, i to prvenstveno svojim skladbama.

Tibor i njegova supruga Mia prvo su dijete dobili 2022. godine, i tada su svojoj djevojčici dali ime Rubi. Te su se godine danas 33-godišnji Tibor i nekoliko godina mlađa Mia i vjenčali, i to u njihovom Dubrovniku, ali u privatnosti i bez puno pompe.

Upravo Mia često objavljuje fotografije na svom profilu na Instagramu, a na svim zajedničkim fotografijama može se vidjeti da je par itekako zaljubljen. Fotografije kćeri Rubi rijetko objavljuju, ali ono što se može zaključiti jest da ova mala obitelj itekako uživa u životu i često putuje.

Na fotografijama koje je Mia objavila jučer uz komentar emojija u obliku srca uistinu su divne. Par ima „jednaku“ odjeću – traperice i bijelu majicu, odnosno Mia top, okruženi su zelenilom i vidno sretni.

I mi im želimo sreću, naravno!

Možda te zanima... Tate prije svega: Ryan Reynolds i Hugh Jackman izmijenili savjete o roditeljstvu koji su na njih utjecali Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.