Trudnoća 31. svibnja 2023.

Al Pacino postat će otac u 84. godini, pa će „prešišati“ i De Nira, a djevojka mu ima 29

Foto: Hahn Lionel/ABACA/Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nije na nama da se zgražamo i trudimo se gledati svoja posla, ali nekad ipak moramo malo razrogačiti oči… Tako nam je bilo kad smo pročitali da će slavni glumac Al Pacino postati otac…

Uvijek je lijepo kad čujemo da će netko postati roditelj! I tu iznimke nema. No, nekad nam se otme onaj mali uzdah iznenađenja ili nam se oči malo više rašire. Ne moramo ništa dodatno komentirati, ali nas to oda. Zato je dobro što ovu vijest pišemo, pa nam se to ne može dogoditi. Dakle, slavni glumac Al Pacino postat će otac u svojoj 84. godini, a njegovo četvrto dijete rodit će njegova 29-godišnja djevojka Noor Alfallah koja je već u osmom mjesecu trudnoće.

Par je već neko vrijeme u vezi, ali su svoju vezu krili, a mediji su počeli nagađati o vezi u travnju 2022. godine, kad su viđeni na otmjenoj večeri zajedno. Inače, Noor je mlađahna televizijska producentica, a usprkos svojim godinama, uz nju su se vezala i neka druga slavna imena. No, ne radi se samo o slavnim, nego i vremešnim muškarcima.

Noor su već povezivali s Clintom Eastwoodom i Mickom Jaggerom, a ona je izjavila da ni za čim ne žali, te da ima puno lijepih uspomena na Micka Jaggera, s kojim je bila u vezi više od godinu dana.

Inače, Al Pacino nikad se nije ženio, ali ima četvero djece – od kojih je najstarija kći Julie, koja ima 33 godine. Tu su još 22-godišnji blizanci Anton i Olivia, a uskoro će im se pridružiti i beba koja će televizijskoj producentici Noor biti prvo dijete.

Razlika u godinama očito ne predstavlja problem mladoj televizijskoj producentici, koja kaže da joj godine nisu važne. Nakon veze s Mickom Jaggerom izjavila je upravo to za časopis Hello!, te dodala: „Srce ne zna što vidi, zna samo ono što osjeća. Bila je to moja prva ozbiljna veza i bilo je to za mene sretno razdoblje.“

Al Pacino će, kad postane otac, ovim na neki način preuzeti krunu od Roberta De Nira, koji je nedavno postao otac u 80. godini, kad je dobio svoje sedmo dijete. Među starijim poznatim očevima su i već spomenuti Clint Eastwood i Mick Jagger, ali i Richard Gere, Alec Baldwin, Rowan Atkinson, Steve Martin…


Možda te zanima... Kasno očinstvo: Robert De Niro u 80. godini postao otac Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.