Školarci 15. travnja 2024.

Matthew McConaughey: 'To što sam postao tata učinilo me boljim umjetnikom i glumcem'

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djeca čine svijet boljim i da je na njima, sve bi bilo nemjerljivo bolje. No, djeca i nas odrasle čine boljim ljudima, pa ne čudi da neke čine i boljima u onom što rade.

Kad postanemo roditelji to nas čini boljim ljudima. Nekad se samo promijenimo, nekad doslovno osjetimo to da smo uistinu bolji zbog tih malih stvorenja, nekad smo bolje društvo, nekad bolje obavljamo svoj posao. Ali smo bolji.

Svjestan je tog i Matthew McConaughey, koji je nedavno dao intervju za slavni časopis People. Naime, on je jedan od 11 zvijezda koje će se naći na naslovnici jubilarnog izdanja Peoplea koji ove godine slavi 50 godina. U svom intervjuu Matthew McConaughey je između ostalog izjavio kako su ga njegova djeca - Levi (15), Vida (14) i Livingston (11), „učinila boljim glumcem“.

"Znam da su me djeca učinila boljim umjetnikom i boljim glumcem, jer djeca uvijek stvari vide prvi put. Njihova su pitanja nevina,“ rekao je Matthew, te dodao: „Postajem bolji pripovjedač jer imam djecu, što znači, dođem kući s posla s nečim poput True Detectivea, a moje četverogodišnje dijete pita: 'Što si radio danas?' Ne mogu im reći o čemu se zapravo radi u emisiji, nije prikladno za njihovu dob, pa im moram dati neku priču.“

Upravo je tako, smatra ovaj nagrađivani glumac, postao bolji pripovjedač – pričajući djeci neke svoje priče prilagođene njima. „Tako sam morao postati bolji pripovjedač kako bih svojoj djeci ispričao o dobrom tipu, lošem tipu i čudovištu u ovome, kako bih im ispričao priču u kojoj sam bio na primjeren način,“ pojasnio je McConaughey.

Matthew McConaughey troje djece dijeli sa suprugom Camilom Alves McConaughey, a čak se i na jednoj davnoj naslovnici Peoplea, kad je postao otac, pojavio s izjavom: „Biti tata je oduvijek bio moj san“ i tu je izjavu i sad potvrdio. U tom je izdanju, inače, fotografije uz intervju snimio upravo njegov najstariji sin Levi.

Dok su njegova djeca odrastala i kako su postajala svjesnija svega, tako je McConaughey shvatio da nikada nije radio na projektu koji bi oni mogli gledati, kao djeca.

„Kada postaneš roditelj, što na kraju gledaš? Na kraju gledaš uglavnom ono što gledaju tvoja djeca, pa sam rekao: 'Čovječe, nikad nisam bio dio animiranog filma', a sviđa mi se davati glas nekom,“ objasnio je.

Na kraju je McConaughey uz motivaciju svoje djece potpisao glavnu ulogu u animiranom filmu Pjevate s nama (Sing) iz 2016., u kojem je radio uz Reese Witherspoon, Tarona Egertona, Scarlett Johansson i Tori Kelly.

„Djeca su mislila da je to stvarno super. Sjećam se da sam sjedio na premijeri s njima koji su slušali i govorili, 'Hej, to zvuči kao...' i imali su taj trenutak kad su gledali ekran i slušali, a zatim gledali mene kako sjedim pokraj njih pokušavali dokučiti o čemu se radi. To im je bilo stvarno super, i to je bilo nešto što sam učinio za njih - i za dijete u svima nama.“

Inače, Matthew je objavio i slikovnicu koja je osvojila srca mnogih, a zove se 'Just Because'. Ovdje se može poslušati u obliku videa. 

Također ovom intervju McConaughey se osvrnuo na svoje djetinjstvo i otkrio bi li svom mlađem sebi dao kakav savjet.

„Oh, ne bih mu ništa rekao. Pustio bih ga da to shvati na isti način na koji sam ja,“ rekao je McConaughey.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.