Vrtić 05. srpnja 2024.

Dwayne Johnson otpjevao pjesmu iz Moane da ispuni želju bolesnoj djevojčici. I nas je steglo oko srca…

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Možeš biti velik čovjek, a ne biti velik Čovjek. Možeš biti malen, a biti velik Čovjek. A The Rock je – velik čovjek, ali i posebno velik Čovjek, s velikim Č.

Onaj tko bi prvi put ikad vidio Dwaynea Johnsona, vjerojatno bi pomalo ustuknuo pred njegovom pojavom. Nismo ga vidjeli uživo, ali sigurni smo da je tako. Oni ogromni (kako ih drukčije opisati) i nezamislivo veliki mišići, čovjek kao od stijene odvaljen (rekli bismo u ovim krajevima), ćelav, pa onda još i sve one silne tetovaže… Taj nema milosti, bez sumnje!

Možda te zanima... Dwayne Johnson bit će Maui u filmu Vaiana (Moana), a to je najavio sa svojim kćerima Školarci

No, svi mi koji znamo da je ta mrcina od čovjeka zapravo Dwayne Johnson, znamo isto tako da ga s razlogom zovu The Rock, ali znamo i da je to čovjek kojem njegove kćeri mažu usne ružem i rade tretman lica šljokicama… Znamo da je on jedan predivan otac i izrazito osjećajan muškarac i to neprestano dokazuje. Prije nekoliko dana objavio je snimku koja nas je jednostavno oborila s nogu.

Dwayne je primio jednu želju, koja je stigla od jedne četverogodišnje djevojčica, u sklopu Zaklade Make-a-Wish, u koju je on uključen, a želja je glasila: „Želim da mi The Rock otpjeva pjesmu 'You're Welcome' iz Moane.“ Želja je stigla od Lily Guerrero, za koju je Dwayne rekao da se nalazi na kućnoj skrbi i da je jako bolesna. Štoviše, ovo je bila 'žurna želja'…

„To znači da vrijeme jednostavno nije na našoj strani kada je u pitanju ova posebna želja“, rekao je The Rock u videu, i to glasom koji nije onakav na kakav smo inače navikli da izlazi iz tog velikog čovjeka.

„Lily je sada na kućnoj njezi i gleda Moanu svaki dan, cijeli dan, tako je rekao njezin tata. Želja joj je da joj Dwayne Johnson otpjeva 'You're Welcome' i da to snimi kako bi mogla slušati to iznova i iznova i iznova i iznova,“ rekao je Dwayne prije nego je zapjevao.

Dodao je i da su ga Lilyni mama i tata zamolili da podijeli ovu želju na društvenim mrežama kako bi podijelio Lilyin duh i snagu i njezinu 'manu' (havajski izraz za univerzalnu, božansku energiju). „Naravno, mi uzimamo tu energiju i šaljemo je natrag Lily“, dodao je Dwayne, napomenuvši da da je mlada obožavateljica Moane „super uzbuđena zbog ovoga“, iako trenutno više ne može govoriti jer ima sondu za hranjenje.

Nakon vrlo emotivnog uvoda, uslijedila je i pjesma 'You're Welcome', popularna pjesma koju pjeva Maui, lik kojem je on dao glas u obožavanom animiranom filmu Moana (odnosno kod nas Vaiana) iz 2016. godine. Pjesmu je Dwayne otpjevao jednako kako bi otpjevao i svojim kćerima, sa srcem i dušom, iako ga glas nije baš služio, a slutimo i zašto…

„Puno ti hvala što si mi omogućila privilegiju da ostvarim tvoju Make-a-Wish želju, a ja sam otpjevao 'You're Welcome' u nekoliko tonaliteta za koje sam sasvim siguran da ne postoje,“ rekao je Dwayne na kraju videa. „Nadam se da si uživala. I, Lily, ti si tako posebna.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Osjetili smo svaku notu koju je odsvirao, svaku riječ koju je izgovorio, svaku misao koju nije izgovorio. Oborio nas je s nogu. Inače, Dwayne je otkrio da je njegov otac bio jedan od prvih članova zaklade Make-A-Wish, te jedan od prvih koji je ispunjavao želje.

Kao što je Johnson rekao u videu, godinama je više puta surađivao sa Zakladom Make-a-Wish. Pomogao je prikupiti desetke tisuća dolara za organizaciju 2019. i jednom je rekao da je njegov pokojni otac Rocky Johnson bio jedan od prvih slavnih koji su ispunjavali želje organizacije.

"Moram podijeliti ovu 'žurnu' želju sa svima vama. A zauzvrat svi možemo ovoj maloj četverogodišnjoj djevojčici poslati sve pozitivne vibracije i prekrasnu MANA kakvu zaslužuje i koja joj je potrebna trenutno", napisao je Johnson u opisu svoje objave na Instagramu .

"Lily Guerrero, čast mi je i ovo je za tebe... Volim te i želim da uvijek znaš koliko si posebna", dodao je. "ps - recite svojim mačkama da sam ih pozdravio i oprostite što sam pjevao u nekim tonalitetima koji ne postoje."

Možda te zanima... Pedijatar je pitao terminalno bolesnu djecu u čem su uživali u životu. Evo što su odgovorili… Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.