Školarci 30. travnja 2024.

He's got the moves! Sin Micka Jaggera oduševio plesom na tatinom koncertu

Foto: CALLAGHAN O'HARE / REUTERS / PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sin Micka Jaggera ima sedam godina i doslovno je vjerna „kopija“ svog tate – to se vidi na prvi pogled, ali sad možemo bez razmišljanja reći da se vidi i na drugi, i na treći…

Da ga vidimo među stotinu druge djece, vjerojatnost da bismo odmah prepoznali da je baš on sin Micka Jaggera je vrlo velika. Da ne pretjerujemo vidjet ćeš čim ugledaš njegovu sliku. Prepoznatljive usne Micka Jaggera, koje su odavno ušle u poslovice i usporedbe, itekako je naslijedio i njegov sin, sedmogodišnji Deveraux.

Možda te zanima... Matthew McConaughey: 'To što sam postao tata učinilo me boljim umjetnikom i glumcem' Školarci

Ipak, to nije dovoljno da kažemo kako je on uistinu dokaz da „jabuka ne pada daleko od stabla“. Ali kad smo ga vidjeli kako pleše, sigurni smo da to možemo reći bez razmišljanja! Maleni Deveraux definitivno, kako kaže ona pjesma, „ima pokrete kao Jagger“ ili „he's got the moves like Jagger“.

Partnerica 80-godišnjeg rockera Micka Jaggera, Melanie Hamrick, objavila je na svom Instagram profilu snimku njihova sina, Deverauxa, u potpunosti uživljenog u ples, i to iza pozornice na tatinom koncertu. Energija kojom odiše njegov ples u potpunosti podsjeća na onu njegovog tate, legendarnog Jaggera.

On skače, baca se, radi špagu – i ne staje. Ma ne možeš pogriješiti – tatin sin!

Inače, Deveraux je Jaggerovo sedmo dijete. S četiri žene on dijeli šestero djece, to su redom: Karis (53), Jade (52), Elizabeth (40), James (38), Georgia May (32), Gabriel (26), Lucas (24).

Ovo nije prvi put da Melanie objavljuje snimku Deverauxa kako pleše u potpunosti nalik na tatu. Prošle je godine, na Majčin dan, objavila također video njegova plesa, pa je već i tada oduševio mnoge u komentarima.

Kad su Micka prošle godine upitali o njegovom očinstvu i kako se njegov odgoj mijenjao kroz godine, iskreno je rekao: „Malo ispadneš iz štosa – to nije kao vožnja biciklom. Što više djece imaš, to si opušteniji po pitanju njihova odgoja, da budem iskren.“

No, isto tako je dodao: „Ovisi o djetetu. Imaju vlastite osobnosti i možete ih oblikovati do određene mjere, ali vidite što im se sviđa i ne sviđa i potičete ih da rade stvari kojima teže. Zabavno je imati djecu, u bilo kojoj dobi. Ali ako radiš i uvijek si odsutan, ne možeš toliko uživati.“

Možda te zanima... Robert De Niro (80) obožava svoju 10-mjesečnu kćer: „Moji unuci je zovu teta“ Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.