Roditelji 05. veljače 2024.

Najslađe obiteljske fotke s dodjele Grammyja – neki su poveli djecu, neki roditelje

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dodjele nagrada uvijek su medijima zanimljiva događanja. No, dok nama većina njih nije izravno zanimljiva, postoji onaj dio koji je u našoj domeni – obitelj.

Dodjela nagrada Grammy uvijek je važno događanje za sve iz svijeta slavnih, posebno iz svijeta glazbe uz koju je ova nagrada izravno vezana. Svi žele biti viđeni na Grammyjima, a mnogi za tu priliku sa sobom povedu i sebi drage ljude.

Možda te zanima... Mame i kćeri na Tjednu mode u Parizu očarale su mnoge svojim izdanjima Roditelji

Očekivano, uglavnom su to partneri i partnerice, ali ponekad se uzvanici na ovo fancy događanje odluče povesti i svoju djecu. Ponekad, pak, povedu i djeca svoje roditelje. Kako god bilo, to uvijek garantira najslađe fotke.

Evo nekih fotografija koje su ukrale pažnju fotoobjektivima reportera s crvenog tepiha, ali i medija, pa tako i javnosti.

1. Jay Z i kći Blue Ivy

 | Author:

Kad je Jay Z prozvan kao dobitnik Nagrade Dr. Dre za globalni utjecaj, na pozornicu je krenuo sa sovom najstarijom kćeri Blue Ivy Carter. Dvanaestogodišnja Blue Ivy izgledala je predivno u haljini koja podsjeća na Pepeljugu, golih ramena i malo dubljeg dekoltea, ali ipak nekako nimalo neprimjereno. Inače, Blue Ivy osvojila je nagradu Grammy prošle godine za svoju ulogu u spotu svoje mame, Beyonce.

2. Victoria Monét i kći Hazel s tatom Johnom Gainesom

 

 | Author: E, ovdje zapravo nije skroz jasno tko je koga doveo na dodjelu! Odnosno najtočnije bi bilo reći da je tata John Gaines došao u pratnji svoje kćeri Hazel i supruge Victorie Monét. Naime, pjevačica i kantautorica Victoria nominirana je u sedam kategorija, ali nominirana je i njezina kći Hazel. Ona je službeno najmlađa nominirana izvođačica ikad, za svoju izvedbu u maminom spotu „Hollywood“. Mama i kći su za ovu priliku nosile usklađene haljine koje je dizajnirala tvrtka Versace. Iako je već slavna, dvogodišnja Hazel nije bila raspoložena za medijsku pažnju, pa se ušuškala u tatinom naručju. 

3. Noah Kahan i mama Lauri Berkenkamp

 | Author:

Američki pjevač i kantautor Noah Kahan nominiran je u šest kategorija, a na dodjelu je poveo mamu Lauri Berkenkamp. Dok je Noah odgovarao na pitanja novinara na crvenom tepihu, njegova je mama priznala da je na putu prema mjestu dodjele triput zaplakala od sreće, te da nikad nije sumnjala da će on dospjeti na to mjesto.

4. Uncle Jumbo, Ann Marie Pendleton i Ani Pendleton

 | Author:

Izvođač Uncle Jumbo na dodjelu je poveo svoju malu obitelj, a on i kći Ani bili su potpuno modno usklađeni, i to u vrlo neobičnoj kombinaciji. Tata i kći nosili su komplet ili trenirku, kako god to zvali, od nebeski plavog sjajnog materijala s bijelim oblacima, te All Star tenisice s uzorkom leoparda. Mama i partnerica Ann Marie Pendleton odlučila se ipak za klasično svečanu srebrnu haljinu.

5. Billy Joel, supruga Alexis Roderick i kćeri Della i Remy

 | Author:

Ova je obitelj bila potpuno modno usklađena! Kćeri Della i Remy na dodjelu su došle kao pratnja svom tati, kantautoru Billy Joelu, a dok su njih dvije bile potpuno jednako odjevene, s istim frizurama, pa čak i istim, možda malo pretjeranim ako se nas pita, ružem za usne, mama Alexis Roderick bila je na istom tragu, ali ipak malo odvažnija.

6. Kelly Clarkson i sin Remington Alexander

 | Author:

Ma ovo je jedna vrlo simpatična kombinacij! Maleni Remington Alexander izgleda baš kao pravi pratitelj jedne dame na ovakvoj svečanosti! Mama Kelly Clarkson, s druge strane, izgleda kao jedna vrlo ponosna mama.

7. Dua Lipa i tata Dukagjin Lipa

A evo i jednog tate na dodjeli! Slavna pjevačica Dua Lipa na dodjelu je odlučila povesti svog oca, Dukagjina. Možemo reći da su izgledali vrlo elegantno i vrlo blisko, a tata je jednostavno pucao od ponosa.

8. Céline Dion i sin René-Charles Angélil

 | Author:

Ovo je bila možda najdojmljivija i najemotivnija obiteljska kombinacija na dodjeli Grammy nagrada. Céline Dion na pozornicu je stigla proglasiti pobjednika u kategoriji za najbolji album godine, a pozornicom ju je pratio njen sin René-Charles Angélil. Naime, Céline Dion već neko vrijeme boluje od sindroma ukočenosti zbog kojeg joj je dobro došla potpora i podrška njenog sina. Ovo je mnogima izmamilo suze…

Možda te zanima... Novčiću, novčiću, reci nam - tko je najbogatije dijete na svijetu? Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.