Beba 23. srpnja 2024.

Ryan Reynolds na premijeri napokon otkrio ime četvrtog djeteta

Foto: Steve Bergman/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Neke slavne osobe ne žele otkriti puno tog o svojoj djeci i to je sasvim u redu. Ryan Reynolds i njegova supruga Blake Lively su definitivno među njima.

Poštujemo želje slavnih da sve o svojoj djeci zadrže za sebe. To ima puno prednosti i kad si „običan smrtnik“, a kamoli kad si slavna zvijezda Hollywooda. Neki tako uopće ne izlažu djecu očima javnosti, ali govore povremeno o njima, pa se tako zna sve, ali ne vidimo im lica. No, neki ne vole niti to. I sve je to u redu, poštujemo i jedne i druge. Kao i one koji otkrivaju sve, ako je to njihova odluka.

Možda te zanima... Ryan Reynolds ostao sam s 4 djece: "Nitko nije umro, što je super" Roditelji

Ryan Reynolds i Blake Lively do prošle su godine bili roditelji dvoje djece, a onda je Blake rodila i njihovo četvrto dijete i to objavila – tako da nije objavila, nego samo postavila najednom svoju fotku bez trbuha. S obzirom na to kakvi su njih dvoje inače i kako se predstavljaju u javnosti, ama baš ništa nas ne može iznenaditi. Humor je ono što povezujemo s oboje.

Tako su se njih dvoje ponašali kao da nisu postali roditelji još jednog djeteta. U skladu s tim, nisu otkrili niti kojeg je spola dijete, niti kako se zove. Fotke njihove djece ionako ne očekujemo, jer osim prve dvije djevojčice još dok su bile male, fotografije ne postoje u javnosti. Nakon godinu i pol dana brižni tata otkrio je na premijeri svog novog filma, hita Deadpool & Wolverine, ime svog četvrtog djeteta.

Najmlađe dijete u obitelji Reynolds – Lively zove se Olin. Iako se kod njih dvoje nikad ne zna, možemo naslutiti da bi to mogao biti dječak. No, kao što smo rekli, nema garancije, jer njihova prva kći zove se – James.

Dok je govorio na premijeri, Ryan se zahvalio svojoj obitelji, pa je tako rekao da se zahvaljuje svojim kćerima James (9), Inez (7) i Betty (4), kao i bebi Olinu. Ako smo u pravu i ako je naša logika na mjestu, pa je Olin dječak, on je prvi sin Ryana i Blake.

„Želim započeti tako što ću se zahvaliti svojoj ženi Blake koja je ovdje“, rekao je obožavani glumac s pozornice. „Želim zahvaliti svojoj djeci James, Inez, Betty, Olinu, koji su ovdje: nadam se da će, budem li imao sreće, ovaj trenutak - to jest, sadržaj ovog filma - biti najtraumatičnija stvar koja će se dogoditi u vašem čudesnom životu.“

Ryan je dodao: „Volim što je cijela moja obitelj ovdje.“

Otkriće imena obožavatelji su dugo iščekivali, a neko vrijeme se nagađalo da je Taylor Swift na svom albumu Tortured Poets Department otkrila ime djeteta, budući da je Ryan tako nešto natuknuo tijekom jednog intervjua. No, to je bila neka samo njima jasna šala.

Ryan i Blake prošle su godine na jednom od javnih događanja objavili da su jako uzbuđeni zbog najmlađeg člana.

„Gledajte, ne bismo ovo radili četiri puta da nam se ne sviđa“, rekao je tada u svom stilu Ryan. „Svima je odlično. Svima je zapravo fantastično.“

Možda te zanima... Tate prije svega: Ryan Reynolds i Hugh Jackman izmijenili savjete o roditeljstvu koji su na njih utjecali Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.