Školarci 15. prosinca 2023.

Djeca su djeca: Kći Bradleyja Coopera se dosađivala na crvenom tepihu, pa izvadila bojanku

Foto: Johnatan Brady / PA / Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djeca i odrasli imaju različit pojam zabave, to ne treba niti naglašavati. No, nekad se nama čini da će im neke stvari biti ipak zabavnije nego što na kraju budu…

Zamisli da hodaš crvenim tepihom na nekoj premijeri novog holivudskog filma, a oko tebe sve te velike zvijezde koje gledaš samo na velikim i malim ekranima, o kojima si nekad maštala, nekad ih ogovarala, nekad kopirala. Wow, pa to bi uistinu bio događaj godine! A pored tog, odjevena si u neku raskošnu haljinu, dotjerana kao gotovo nikad u životu… Ma čovječe! Pa to bi bio doživljaj!

Možda te zanima... Trudna Sienna Miller (41) ljutita jer je mnogi osuđuju zbog kasne trudnoće i mlađeg partnera Trudnoća

Ali ne i kad si dijete. Djeca imaju sasvim drukčiji pogled na svijet i nekad nas iznenadi koliko im neke nama uistinu zanimljive stvari budu – dosadne. Pokazala je to i kći Bradleyja Coopera, 6-godišnja Lea De Seine, kad je potaknuta dosadom izvadila bojanku, stavila je na pod i počela bojati tati pod nogama. I ne bi to bilo toliko za čuđenje da na tom podu nije bio crveni tepih.

Naime, tata Bradley je došao na premijeru filma Maestro, u kojem glumi i koji je producirao, a sa sobom je poveo i svoju kći. No, maloj Lei to nije bilo tako zanimljivo kako je tata, možda, zamislio. Ona je sjela na pod sa svojom prijateljicom i bojala bojanku, dok tata razgovara sa svojom kolegicom iz filma Carey Mulligan.

Stvarno je simpatično vidjeti kako su djeca ipak uvijek samo – djeca. No, nas bi zanimalo još tko se sjetio spakirati bojanku i bojice! Inače, Bradley je Leu dobio s bivšom partnericom, manekenkom Irinom Shayk, a nedavno je priznao da mu djevojčica često dolazi s vrlo teškim pitanjima.

Nedavno ga je tako pitala što se događa kad umremo, na što je on priznao da ne zna, a ona je imala podpitanje: „Zar ne zna Google?“

Eh, da, djeca su djeca.

Možda te zanima... Patrick Dempsey: „Teže je odgajati tinejdžere, jer ih moraš pustiti da pogriješe“ Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.