Roditelji 16. listopada 2024.

Al Pacino u memoarima: Zabavno je biti tata u 84. godini, nadam se da ću još biti tu

Foto: Coadic Guirec / Bestimage / Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

On ima 84 godine i iza njega je život koji bi nekima ispunio i dva života. I ima 16-mjesečnog sina Romana. Al Pacino je, kaže, požalio malo zbog pisanja memoara, ali zbog roditeljstva nikad.

Mnogi danas mogu doslovno maštati o tom i željeti da dožive svoj 84. rođendan. Mnogima se ta želja ne ispuni. No, nekima su te 84 godine tek brojka koja ništa posebno ne znači. Al Pacino, na primjer, u svojoj 84. godini postao otac, pa danas s pune 84 uživa u svom 16-mjesečnom sinu.

Možda te zanima... Robert De Niro (80) obožava svoju 10-mjesečnu kćer: „Moji unuci je zovu teta“ Beba

Da, znamo to već odavno iz medija, jer je upravo to njegovo očinstvo u poodmakloj dobi punilo novinske stupce, da tako kažemo i diglo prašinu, posebno nakon što je u tom „pretekao“ i Roberta De Nira. No, sada je javnost doznala i kako se on snašao u toj ulozi  - ne prvi put, ali prvi put s toliko godina.

Naime, legendarna zvijezda trilogije „Kum“, Al Pacino, izdao je napokon svoje memoare u knjizi „Sonny Boy: Memoir“, koja je ovoga tjedna ugledala svjetlo dana, a otkrio je u knjizi da ga je njegov 16-mjesečni sin Roman nadahnuo da razmišlja o prirodi života.

„Gledam ovu malu bebu, svog sina Romana, koji je nedavno došao u moj život, i kažem, vau, pogledaj se. Jednostavno se nasmijem svaki put kad ga pogledam“, napisao je u knjizi Pacino, a mnogi svjetski mediji prenijeli.

„Kad je imao tri ili četiri tjedna, razmišljao sam, što on zna o bilo čemu? Eno ga, sjedi tamo. Nitko ga nije dirao, niti je utjecao na njega. On je jednostavno tu. Dakle, sve mu ide za rukom. On je poput malog Bude", dodao je.

Pacino, koji je Romana dobio sa svojom sad već bivšom djevojkom Noor Alfallah u lipnju 2023., opisao je koliko je bio dirnut tijekom jednog posjeta svom brbljavom sinčiću, koji je tada imao samo četiri mjeseca.

„Sada ova mala beba priča, stvarno mu to ide. Nisam mogao vjerovati koliko priča. Ne govori ni riječ, samo klasično brbljanje bebe, ali govori kao da stvarno želi nešto reći“, podijelio je Pacino svoje dojmove o svom sinčiću, a da se uživio u njegov svijet pokazao je i njegov opis razgovora koji je vodio s Romanom:

„Mislio sam da pokušava doprijeti do mene. Priča sa mnom, i govori mi odakle je došao. Kaže mi: 'Tata, postoji mjesto na kojem sam bio i super je. To je mjesto na koje ćeš uskoro otići i vidjet ćeš koliko je super. Ne mogu pričati, ali samo ti želim to reći, jer ću uskoro naučiti kako govoriti riječi i neću se više sjećati.'"

Al Pacino se, inače, nikad nije ženio, ali Roman mu nije prvo dijete. Sa svojom bivšom instruktoricom glume Janom Tarrantom ima kćer, redateljicu Julie Pacino, a tu su i 23-godišnji blizanci Olivia Pacino i Anton James Pacino, koje je oskarovac dobio s bivšom Beverly DeAngelo.

Pacino je već ranije izjavio da mu je važno imati dobar odnos sa svom svojom djecom, posebno budući da je njegov vlastiti otac napustio obitelj dok je on bio dijete. „Svjesno sam znao da ne želim biti poput svog oca,“ rekao je za The New Yorker u rujnu 2014. „Želio sam biti prisutan. Imam troje djece. Ja sam odgovoran za njih. Ja sam dio njihovog života. Kad nisam, to je uznemirujuće i za mene i za njih.“

Povodom izdanja memoara, Al Pacino je dao intervju za BBC, te je naglasio da mu je jako zabavno biti otac u 84. godini, da mu je očinstvo u ovako kasnoj dobi dalo priliku da ponovno sagleda svoj život, te da se nada da će biti tu još dugo.

„Želim biti tu za to dijete i nadam se da jesam. Nadam se da ću ostati zdrav, pa da on zna tko mu je otac“, rekao je Pacino za BBC.

Možda te zanima... Al Pacino postat će otac u 84. godini, pa će „prešišati“ i De Nira, a djevojka mu ima 29 Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.