Roditelji 11. listopada 2024.

Adam Brody svojoj je 9-godišnjoj kćeri dopustio da gleda hororac: 'Dobro je to podnijela'

Foto: Mario Anzuoni/REUTERS/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Neke stvari najbolje može procijeniti roditelj. Iako postoje dobna ograničenja za određene filmove, neka djeca mogu podnijeti i filmove za starije, ako roditelji to dopuste – i nekad sve ispadne dobro.

Nakon što dugo vremena nije bio u središtu pozornosti, glumac Adam Brody posljednjih tjedana puni naslove svih svjetskih portala. Ono što ga je vratilo u žižu je uloga „dobrog rabina“ u velikom Netlifxovom hitu „Nobody Wants This“ koja je zaludjela cijelu jednu generaciju.

Možda te zanima... Mališani bolje uče gledajući televiziju nego čitajući knjige, tvrdi istraživanje Vrtić

Tako nas najednom zanima baš sve o ovom glumcu, koji u seriji igra jednostavno savršenog muškarca. Doznali smo tako i da Adam Brody i njegova 9-godišnja kći Arlo vole zajedno gledati filmove, a ovaj se dvojac nedavno odvažio i na jedan za djevojčicu novi žanr.

Ovaj 44-godišnji glumac pojavio se nedavno u emisiji The Jennifer Hudson Show zajedno sa svojim kolegama iz serije Nobody Wants This, gdje je govorio o manjoj ulozi koju je igrao u horor filmu „Prsten“ iz 2002. Uz to je spomenuo kako ga je njegova kći Arlo ga uvjerila da joj dopusti da pogleda taj film.

„Moja kći, koja ima 9 godina – to je bila njezina ideja, ne moja. Nikad joj to ne bih sam ponudio", pojasnio je Brody, te nastavio: „Imam malu ulogu u Prstenu, horor filmu iz, znate, 2000-ih.“

Brody kaže da Arlo sada koristi tu činjenicu da bi se pohvalila svojim prijateljima: „Sada svima govori: 'Ne razumijem zašto se ljudi boje. Gledala sam Prsten.' Samo se hvali time uokolo.“

Nakon što je Arlo pogledala Brodyjev film, tata Adam je odlučio svojoj kćeri pokazati još jedan horor film: „Šesto čulo“. Međutim, Arlo nije baš dobro reagirala na ovaj film.

„Kad smo pogledali 'Šesto čulo', to je bila pogreška", priznao je. „Nekoliko dana je pošteno plakala.“

Prošlog mjeseca, zvijezda serije „Nobody Wants This“ podijelila je i da on i njegova supruga Leighton Meester imaju otvoren i iskren odnos sa svoje dvoje djece dok je gostovao u jednoj emisiji. Kad su ga pitali je li on super strogi helikopter tata ili je predvodnik slobodnog roditeljstva u njihovoj obitelji, Brody je rekao:

„Naravno, ja ću sad reći da održavam savršenu ravnotežu svega toga. Ali da, ne znam. Mi smo vrlo iskreni. Imamo neke vrlo iskrene razgovore, u dobru i zlu. Ali osim toga, ne bih rekao da smo pretjerano strogi.“

Brody je na kraju priznao: „Postoji helikopter, znate, da ih čuva. Nisam pretjerano strog, ali vidim oštre rubove, doslovno. A njihove glave neće... Želim zadržati te glave.“

Svaki roditelj ga razumije, zar ne?

Možda te zanima... Treba li djeci dopustiti da gledaju strašne filmove? Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.