Nicanje zubića

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dzennyy123
    25. Ožujak 2019. 11:59

Lily

Dzennyy dijete od 5 mjeseci sa temperaturom jer već prije nekoliko dana trebalo odvesti pedijatru na pregled. Ne znam zašto su roditelji uvjereni da temperature više od 38 stupnjeva koje traju dulje od jednog dana mogu biti povezane s nicanjem zubića.

Isle smo pedijatruu .. Upala uha je bila u pitanju al sad je sve hvala Bogu proslo 😁

• Maja1234
    07. Svibanj 2020. 16:46

Pozdrav mame. Bebica mi ima 3 mjeseca za tjedan dana i patronazna kaže da mu idu gornji zubici. Trenutno je malo oštro i bijelo. Kada ih možemo očekivati? Imamo problema sa dojenjem. Po noći super papa. Preko dana uspije jednu siku uloviti ali drugu neće, plaće i boli ga valjda. Pa se izdajam stalno i dajem mu tako. To me strašno umara i nebi htjela da se navikne na dudu i da neće više siku. Imate kakvih savjeta oko toga? Hvalaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani