Meni je on odličan, malome kao da duže traje učinak tog gela... od Calgela je uvijek imao proljev kada bih mu ga stavila, mada su mi rekli da je moguće imati proljev, jer sadrži ricinusovo ulje. I nekako kao da mu je učinak duži za razliku od Calgel-a. Mene samo strah da malome ne počnu sada izlaziti zubići jedan za drugim, ne želim da ga boli i da se pati. Radije bih da mene boli.
Mi smo kupili calgel kad su mu počele jedinice izlaziti, al nismo ga na kraju ni otvorili. Masirali mu desni, grickao je one gume i nije mu na kraju trebalo. Ja čim pročitam da u nečem ima alkohola, digne mi se kosa na glavi Tak da da si obećala da ćemo izbjeći te gelove ako ikako bude moglo i zasad jesmo, al sad smu rastu tri komada zajedno pa je nekako nervozniji nego kad su donje dvojke izbijale, ali svejedno lijepo zaspi i sve, jedino što se opet dva puta budi za papati, a budio se jednom već neko vrijeme. Al nije ni to strašno.
mi koristimo gengigel, on ne sadrži alkohol http://www.gengigel.eu/uploads/tx_irfaqfilter/Uputa_Gengigel_baby_gel_HR_01.pdf
Mame :) :)
Moj Borna ima za tjedan dana 4mj., slini od svog drugo i gura ručkice usta sto je dio razvoja motorike, no zadnjih dva tjedna je to bilo manijakalno i izbio mu je osip oko usta a meni znak da idu zubi..
I tako smo tata i ja u iščekivanju donjih jedinica masirali desni no ja sam danas uočila izbijen zub, ali ne donje ni gornje jedinice nego Gornja 4 a mozda čak i 5
Jel to normalno? Zub je vani
lu_os
mi smo kupili calgel i namazali joj par puta baš kad je bila grintava inaće je dobro podnjela,al sad meni dobro dođe jer mi raste umnjak hah :)
Sortiraj odgovore
Najstariji