Nicanje zubića

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    21. Rujan 2015. 15:12

Meni je on odličan, malome kao da duže traje učinak tog gela... od Calgela je uvijek imao proljev kada bih mu ga stavila, mada su mi rekli da je moguće imati proljev, jer sadrži ricinusovo ulje. I nekako kao da mu je učinak duži za razliku od Calgel-a. Mene samo strah da malome ne počnu sada izlaziti zubići jedan za drugim, ne želim da ga boli i da se pati. Radije bih da mene boli.

Nixie
    22. Rujan 2015. 11:21

Mi smo kupili calgel kad su mu počele jedinice izlaziti, al nismo ga na kraju ni otvorili. Masirali mu desni, grickao je one gume i nije mu na kraju trebalo. Ja čim pročitam da u nečem ima alkohola, digne mi se kosa na glavi  Tak da da si obećala da ćemo izbjeći te gelove ako ikako bude moglo i zasad jesmo, al sad smu rastu tri komada zajedno pa je nekako nervozniji nego kad su donje dvojke izbijale, ali svejedno lijepo zaspi i sve, jedino što se opet dva puta budi za papati, a budio se jednom već neko vrijeme. Al nije ni to strašno.

Bljubica
    22. Rujan 2015. 11:28

mi koristimo gengigel, on ne sadrži alkohol  http://www.gengigel.eu/uploads/tx_irfaqfilter/Uputa_Gengigel_baby_gel_HR_01.pdf

lu_jo
    28. Rujan 2015. 15:04

Mame :) :)
    Moj Borna ima za tjedan dana 4mj., slini od svog drugo i gura ručkice usta sto je dio razvoja motorike, no zadnjih dva tjedna je to bilo manijakalno i izbio mu je osip oko usta a meni znak da idu zubi..
    I tako smo tata i ja u iščekivanju donjih jedinica masirali desni no ja sam danas uočila izbijen zub, ali ne donje ni gornje jedinice nego Gornja 4 a mozda čak i 5
    Jel to normalno? Zub je vani

lu_os

Tonka18
    29. Rujan 2015. 12:51

mi smo kupili calgel i namazali joj par puta baš kad je bila grintava inaće je dobro podnjela,al sad meni dobro dođe jer mi raste umnjak hah :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.