Nicanje zubića

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    15. Kolovoz 2015. 11:40

nama su izbila dva donja od jednom prije par dana. nikakve simptome samo šta se budila tjedan dana često po noči i to mi je bilo čudno jer inače spava cijelu noć,a nisam mislila da su zubići jer joj već dugo izbijaju pa nikako  i sad kad su izbili nastavila je spavat :)

• Ukilele
    05. Rujan 2015. 10:36

Kako su izgledale desni u vasih beba neposredno prije izbijanja zuba? Mom bebacu je donja desna na mjestu obiju jedinica nateknuta. Ono kao dvije male bublice jedna do druge i cini mi se jucer na desnoj jedinici da se zabijelilo na jednom mjestu. Sve je otvrdnuto i oteceno..po noci se budi u placu sto do sad nije bio slucaj..

Tonka18
    05. Rujan 2015. 11:28

to su ti zubi sigurno, i mojoj se bjelilo i tjedan prije se budila čećše al čim su izbili nastavila je po svom

Igorovabebica
    05. Rujan 2015. 12:36

Crnka223 i Tonka 18- mom malenom već tjedan dana traje udarna faza sa zubima. Jako stisne usne s iplaženim jezikom i kao da reži i govori mmm, napne se kao da kaka. Bojim se da još i kilu ne dobije, ako to može dovesti do toga. Jako puno sisa, smiri se tek uz sisu  i Calgel. Isto ima te dvije krvžice, kada me uhvati za prst onda baš jako stisne desni, doslovno me zaboli. Gume za zube ne želi ni vidjeti, samo grize dudu od bočice. Imate još kakav savjet kako d amu olakšam (recimo, dobro spava, jer ga to izmori), ali je silno nervozan i plače, a i toliko je na sisi (jede slabo što mu skuham nakon što su mu desni natekle), i onda se sav pobljuje. A ništa ga ne može smiriti, osim cike.

Tonka18
    05. Rujan 2015. 15:32

možeš mu dat malo sirupa  kad ga boli da mu olakšaš on je protiv temperature i bolova i ja sam svojoj 2 puta dala jer je baš mučilo al inače je bilo ok.
    i ako koristi dudu na dudu namaži gel na dudu pa mu daj

• Ukilele
    05. Rujan 2015. 15:54

Tonka procitala sam tvoj clanak ima misec,dva ode na klokanici pa sam skuzila da te znam iz bolnice u St.  Tj sa momkom/muzem sam ti pricala na balkonu dok smo pusili..mislin da nisan falila.. pocetkom 4.mj.. ja i bebac smo bili soba do.. ;)

Tonka18
    05. Rujan 2015. 16:04

da u tom nekom razdoblju je cura bila u bolnici pa moguće je da smo se vidile :)

Nalah
    19. Rujan 2015. 13:54

Nama je jučer izbio 6 zub,tražila sam u Farmacii u kvartu Calgel,koji smo do sada imali,žena mi je rekla da ga više neće dobivati,ne zna zašto,pa sam uzela Dentinox,tako da znate ako budete kupovale

Igorovabebica
    20. Rujan 2015. 21:22

Nalah-i meni su dali taj gel, rekli su da se Calgel više ne prodaje... ovaj mi se čak i čini boljim...

Nalah
    21. Rujan 2015. 07:49

Ja joj namažem prije spavanja,onda se baš vidi da ju boli i pomaže

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.