Nicanje zubića

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    06. Lipanj 2015. 15:54

Ja joj umasiram prstom i onda dam dudu

MalaMuca
    07. Lipanj 2015. 20:15

Mi isto koristimo dentinox jer ju strašno zezaju, evo sad bude 6 mjeseci i danas mi je dobila temperaturu malo povišenu, jel moguće da je od zubića? Normalno se ponaša, smije se, igra, cica normalno, sve oke, samo temperatura povišena (38,8)

MalaMuca
    07. Lipanj 2015. 20:16

E da i to nam je prva temperatura do sad pa sam ja sva u panici :(

Belle2
    08. Lipanj 2015. 12:06

Jel netko zna gdje se mogu nabaviti Osanit granule?😌

mum_to_be
    08. Lipanj 2015. 13:47

Hej ljudi! Imam bebaca koji ce za par dana napuniti 5 mjeseci, prosli tjedan izbila su nam prva dva zubica, donji sjekutici. Nekoliko dana prije malo je smrcao i imao laganu temperaturicu, 37.4 najvisa, tek kasnije sam to povezala sa zubicima al mozda je i nesto virusno bilo. Uglanom, osim slinjenja i trpanja rukica u usta nije bilo neke nenervoze i nespavanja, budio se po noci 2 do 3 puta za papiti. Al sad kad su izbili ima par noci poceo se buditi svako malo, nocas svako 1 i pol, i samo sa sikom ga mogu umiriti. Inace, dojim ga od pocetka. Kad se probudi pocne histericno trljati i ceskati lice i usi rukicama i nece dudu, prije bi ju prihvatio. Sad me zanima jel i to povezano sa zubicima ili ga muci nesto drugo? Jel kod vasih bebica kojima su niknuli zubici nervoza trajala dok zucici nisu citavi izasli ili kako to ide? Prva mi je beba!

Belle2
    08. Lipanj 2015. 16:08

A I mislila Sam da ih nema u Hr al opet...nema veze...thnx...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.