Mi isto koristimo dentinox jer ju strašno zezaju, evo sad bude 6 mjeseci i danas mi je dobila temperaturu malo povišenu, jel moguće da je od zubića? Normalno se ponaša, smije se, igra, cica normalno, sve oke, samo temperatura povišena (38,8)
Hej ljudi! Imam bebaca koji ce za par dana napuniti 5 mjeseci, prosli tjedan izbila su nam prva dva zubica, donji sjekutici. Nekoliko dana prije malo je smrcao i imao laganu temperaturicu, 37.4 najvisa, tek kasnije sam to povezala sa zubicima al mozda je i nesto virusno bilo. Uglanom, osim slinjenja i trpanja rukica u usta nije bilo neke nenervoze i nespavanja, budio se po noci 2 do 3 puta za papiti. Al sad kad su izbili ima par noci poceo se buditi svako malo, nocas svako 1 i pol, i samo sa sikom ga mogu umiriti. Inace, dojim ga od pocetka. Kad se probudi pocne histericno trljati i ceskati lice i usi rukicama i nece dudu, prije bi ju prihvatio. Sad me zanima jel i to povezano sa zubicima ili ga muci nesto drugo? Jel kod vasih bebica kojima su niknuli zubici nervoza trajala dok zucici nisu citavi izasli ili kako to ide? Prva mi je beba!
Sortiraj odgovore
Najstariji