Nicanje zubića

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    30. Lipanj 2015. 07:11

Nisam čula da tako rano izbijaju,a nema ti tu neke filozofije,mazati gelom,kupit masu slinčeka,gumu za žvakanje,paziti da nema temperaturu...slinjenje i trpanje u usta je skroz normalno.Mojoj se slinjenje čak stabiliziralo,ali još trpa sve u usta,čini mi se da nam sad rastu gornji

Pilici
    04. Srpanj 2015. 10:25

Nama je izbilo prvi zubic donja jedinica desna :-) napokon slini i gura sve u usta i grizla bi mene tatu ma sve i jucer smo skuzili taj zubic viri van :-) 
    Kakve su to cetkice u dm-u?

zebrica

Nalah
    04. Srpanj 2015. 12:26

Set od 3,babylove,onak su u onoj vakumiranoj plastici

Nalah
    04. Srpanj 2015. 12:33

Dva komada,zabrijala sam... www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/bebe/bebe_proizvodi/281200/146422_babylove.HTML

ovo prvo čudo ju uopće ne zanima,a s drugom redovito četkamo i umire od smijeha kad joj idem s tim po zubekima

Mamči
    06. Kolovoz 2015. 11:18

Jel moguce da malom od 5 mj  izbija prvo gornji zubic? Jer sam procitala da prvo izbijaju  doljnji a osjetim da je špičasto na mjestu di bi gornji zubic trebao izbit

Zac11
    07. Kolovoz 2015. 18:29

izbile nam donje jedinice  sve je više manje ok, tu i tamo je malo nervozna tokom dana, gura sve u usta i tako...

Nixie
    12. Kolovoz 2015. 13:47

Evo izbile i naše donje jedinice. Koliko treba otprilike da sad to izraste? NIje imao baš nekih tegoba dok su izbijale. Svega se par puta probudio po noći i malo cvilio 

MAMA X2
    14. Kolovoz 2015. 09:26

Mi imamo 9 mj i nijedan zubic

Zac11
    14. Kolovoz 2015. 10:13

nam i gornje jedinice izbijaju  mila ima 7mj. jel moguće da u roku tjedan dana što su izbili donji već se guraju i gornji? nije previše bilo problema osim buđenja po noći i ne spavanja po danu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.