Nisam čula da tako rano izbijaju,a nema ti tu neke filozofije,mazati gelom,kupit masu slinčeka,gumu za žvakanje,paziti da nema temperaturu...slinjenje i trpanje u usta je skroz normalno.Mojoj se slinjenje čak stabiliziralo,ali još trpa sve u usta,čini mi se da nam sad rastu gornji
Nama je izbilo prvi zubic donja jedinica desna :-) napokon slini i gura sve u usta i grizla bi mene tatu ma sve i jucer smo skuzili taj zubic viri van :-)
Kakve su to cetkice u dm-u?
zebrica
Dva komada,zabrijala sam... www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/bebe/bebe_proizvodi/281200/146422_babylove.HTML
ovo prvo čudo ju uopće ne zanima,a s drugom redovito četkamo i umire od smijeha kad joj idem s tim po zubekima
Jel moguce da malom od 5 mj izbija prvo gornji zubic? Jer sam procitala da prvo izbijaju doljnji a osjetim da je špičasto na mjestu di bi gornji zubic trebao izbit
izbile nam donje jedinice sve je više manje ok, tu i tamo je malo nervozna tokom dana, gura sve u usta i tako...
Evo izbile i naše donje jedinice. Koliko treba otprilike da sad to izraste? NIje imao baš nekih tegoba dok su izbijale. Svega se par puta probudio po noći i malo cvilio
nam i gornje jedinice izbijaju mila ima 7mj. jel moguće da u roku tjedan dana što su izbili donji već se guraju i gornji? nije previše bilo problema osim buđenja po noći i ne spavanja po danu
Sortiraj odgovore
Najstariji