Jel netko probao dentinox N gel?
Mi ga stavljamo. Iskreno, možda ima neki kratkotrajni utjecaj, tipa pola sata, nekad i kraće. Nekad mi se čini da je tu samo da mene umiri. I mislim da se mome malcu sviđa okus pa se automatski umiri kad mu namažem Inače, namažem baš u krajnjoj nuždi, kad vidim da ga baš ništa ne može zaokupiti...
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam jučer bila u biljnoj apoteci,jer joj nisam htjela kupovati nešto agresivno i žena me poslala u Farmaciu po taj gel.Primjećujem da ju jako boli i to pred spavanje (odmah imam flashback grčeva ), da ne pričam da dudu samo kaj ne pojede,prstiće,šake...probat ću danas namazati,pa ću vidjeti...
Ja sam jučer bila u biljnoj apoteci,jer joj nisam htjela kupovati nešto agresivno i žena me poslala u Farmaciu po taj gel.Primjećujem da ju jako boli i to pred spavanje (odmah imam flashback grčeva), da ne pričam da dudu samo kaj ne pojede,prstiće,šake…probat ću danas namazati,pa ću vidjeti…
Pa probaj, vidjet ćeš. Ne kažem da nema nikakvog utjecaja, definitivno malo pomogne. I mome se najčešće jača nervoza pojavi pred spavanje...
Krešimir 19.08.2014. <3
Da li ste primjetile promjene u ponasanju za vrijeme tog slinjenja?moj bebolino 4mj. vec dva dana uz zesce slinjenje nego dosad je jakooooooo nervozan, nece nikud osim meni na rukama, place ( a inace place samo za ciku), sad pak vise ni ciku nece normalno, znoji mu se glavica stalno????jel to kome poznato? I dal je to zbog zubiju? Temp 37.5.....
Da li ste primjetile promjene u ponasanju za vrijeme tog slinjenja?moj bebolino 4mj. vec dva dana uz zesce slinjenje nego dosad je jakooooooo nervozan, nece nikud osim meni na rukama, place ( a inace place samo za ciku), sad pak vise ni ciku nece normalno, znoji mu se glavica stalno????jel to kome poznato? I dal je to zbog zubiju? Temp 37.5…..
Zubi..kod nas isto..imamo 2 zuba, ostale čekamo
Nama je izbila donja jedinica,preporučam dentinox gel,ali nikako dr.Talbot's koji imaju u BIPI i Mulleru,osipala se oko usta od njega i ispljuvala ga cijelog,a faca na pol 12,definitivno joj se nije svidio okus
Nama je izbila donja jedinica,preporučam dentinox gel,ali nikako dr.Talbot's koji imaju u BIPI i Mulleru,osipala se oko usta od njega i ispljuvala ga cijelog,a faca na pol 12,definitivno joj se nije svidio okus
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji