Ja sam jučer bila u biljnoj apoteci,jer joj nisam htjela kupovati nešto agresivno i žena me poslala u Farmaciu po taj gel.Primjećujem da ju jako boli i to pred spavanje (odmah imam flashback grčeva ), da ne pričam da dudu samo kaj ne pojede,prstiće,šake...probat ću danas namazati,pa ću vidjeti...
Da li ste primjetile promjene u ponasanju za vrijeme tog slinjenja?moj bebolino 4mj. vec dva dana uz zesce slinjenje nego dosad je jakooooooo nervozan, nece nikud osim meni na rukama, place ( a inace place samo za ciku), sad pak vise ni ciku nece normalno, znoji mu se glavica stalno????jel to kome poznato? I dal je to zbog zubiju? Temp 37.5.....
Nama je izbila donja jedinica,preporučam dentinox gel,ali nikako dr.Talbot's koji imaju u BIPI i Mulleru,osipala se oko usta od njega i ispljuvala ga cijelog,a faca na pol 12,definitivno joj se nije svidio okus
Nama je izbila donja jedinica,preporučam dentinox gel,ali nikako dr.Talbot's koji imaju u BIPI i Mulleru,osipala se oko usta od njega i ispljuvala ga cijelog,a faca na pol 12,definitivno joj se nije svidio okus
Mi koristili calgel jer u ljekarnici nisu imali dentinox.. Tu i tamo bi joj namazala. Zadnji tjedan dana je nervoza velika kupila joj debtinox i umiri se kak kaze Marija po pol sata, obicno kad je nervozna jako po danu a vrijeme joj je za spavanje to ju uspava..mislim dobi gela mrvicu na dudu i gotova je spava..mi jos nemamo nijednog zubica imamo 6 i pol mjeseci....pocela se po noci budit ne zbog gladi nego zubi pa joj dam malo gela pa bude ok..
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji