Nicanje zubića

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    04. Svibanj 2015. 21:50

Jel netko probao dentinox N gel?

Nalah
    05. Svibanj 2015. 09:41

Ja sam jučer bila u biljnoj apoteci,jer joj nisam htjela kupovati nešto agresivno i žena me poslala u Farmaciu po taj gel.Primjećujem da ju jako boli i to pred spavanje (odmah imam flashback grčeva  ), da ne pričam da dudu samo kaj ne pojede,prstiće,šake...probat ću danas namazati,pa ću vidjeti...

Belle2
    06. Svibanj 2015. 15:46

Da li ste primjetile promjene u ponasanju za vrijeme tog slinjenja?moj bebolino 4mj. vec dva dana uz zesce slinjenje nego dosad je jakooooooo nervozan, nece nikud osim meni na rukama, place ( a inace place samo za ciku), sad pak vise ni ciku nece normalno, znoji mu se glavica stalno????jel to kome poznato? I dal je to zbog zubiju? Temp 37.5.....

Nalah
    05. Lipanj 2015. 18:32

Nama je izbila donja jedinica,preporučam dentinox gel,ali nikako dr.Talbot's koji imaju u BIPI i Mulleru,osipala se oko usta od njega i ispljuvala ga cijelog,a faca na pol 12,definitivno joj se nije svidio okus

Nalah
    05. Lipanj 2015. 18:32

Nama je izbila donja jedinica,preporučam dentinox gel,ali nikako dr.Talbot's koji imaju u BIPI i Mulleru,osipala se oko usta od njega i ispljuvala ga cijelog,a faca na pol 12,definitivno joj se nije svidio okus

Pilici
    06. Lipanj 2015. 09:24

Mi koristili calgel jer u ljekarnici nisu imali dentinox.. Tu i tamo bi joj namazala. Zadnji tjedan dana je nervoza velika kupila joj debtinox i umiri se kak kaze Marija po pol sata, obicno kad je nervozna jako po danu a vrijeme joj je za spavanje to ju uspava..mislim dobi gela mrvicu na dudu i gotova je spava..mi jos nemamo nijednog zubica imamo 6 i pol mjeseci....pocela se po noci budit ne zbog gladi nego zubi pa joj dam malo gela pa bude ok..

zebrica

Pilici
    06. Lipanj 2015. 09:24

Ljekarni*

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.