Nicanje zubića

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    11. Ožujak 2015. 21:16

Kakve su to kuglice ? Kak joj staviš to .. Nisam bas skuzila 

krafnica
    13. Ožujak 2015. 12:11

Zebrica

Kakve su to kuglice ? Kak joj staviš to .. Nisam bas skuzila 

Procitaj si po internetu o homeopatskim lijekovima. Ja sam se malo informirala pa vidim da svasta ima, cak i za grcice...
    a ja joj kuglicu samo stavim u usta i ona ju mljacka dok se ne rastopi.

zebrica

mirka4
    12. Ožujak 2015. 09:02

O super, tako nešto sam i čula od drugih mama, pa sam tila i tu provjerit
    Te kuglice su sitne ko zrno maka, i stave se bebi pod jezik ili sl tako da se rastope u ustima.
    Kupila sam jučer i Chicco gel za zube od kamilice, pa ćemo probat, mada mi bebu baš puno ne boli, samo povremeno.

mmama2
    13. Ožujak 2015. 19:38

ja imam krezubića malog hahaha... doljnje jedinice i gornja jedinica i dvojika vire.. znači fali nam jedna jedinica gore i baš je smiješan tak hhehehe

kimito
    13. Ožujak 2015. 21:56

mmama

ja imam krezubića malog hahaha… doljnje jedinice i gornja jedinica i dvojika vire.. znači fali nam jedna jedinica gore i baš je smiješan tak hhehehe

zamisljam kako je smijesan! Moja curka je za krepat od smijeha kad se krene smijat od uha do uha pa joj se ti bijeli desni vide i onda jos isplazi jezik, hahaha. Kak ce tek bit smijesna kad budu prvi zubici!!!

url=https://lilypie.com]

Pilici
    13. Ožujak 2015. 22:43

Hehe mali krezubici.. Ok budem si malo procitalo o tome, moja puno sluni i cucla prst, saku..kupila sam joj chicco onu gumu igračka kao za zvakat

zebrica

mmama2
    13. Ožujak 2015. 22:52

Bebe sa 2-3 mj pocinju pojacano slinit jer im se tada stvaraju zljezde slinovnice.. I trpaju rucice u usta jer se stvara veza ruka-oko.. Ne treba znacit odmah rast zuba makar to svi prvo pomislimo..moj P je jako, jakoooo slinio od 3 mj sa 8 tek zubic probio

url=https://lilypie.com]

krafnica
    14. Ožujak 2015. 09:40

Ja vidim kod svoje da si stalno s palcem stisce jedno mjesto na desnima pa pretpostavljam da jesu zubeki. a kad uhvati moju ruku bas ko da grize...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani