Nicanje zubića

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mama212
    08. Ožujak 2015. 02:19

Pozdrav! Radili smo kucni test urina i leukociti su blago poviseni,dali to moze biti posljedica izbijanja zubica?

MalaMuca
    08. Ožujak 2015. 21:27

Moja curka si stalno žvače ruku ili moj prst, znači ne duda  nego baš žvače, sad za par dana bude tri mjeseca, jel moguće da su to zubići? ili možda neka posljedica skoka?

kimito
    09. Ožujak 2015. 09:16

Cure, pisem vam ovo tak da mi kazete da to nije moguce.. moja ima cetiri mjeseca i vec vise od mjesec dana zvace sve sto stigne, zadnja dva dana vristi u snu, jucer ona gurne cijelu saku i ja joj izvadim da mi jos i ne povrati i to me ponukalo da probam ja s prstom i vidim kaj je s tim desnima..i ja napipam tvrdu tockicu na mjestu ja bih rekla trojke! To nije moguce, jel da? Jedinica mora izaci prva!?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.