I nisam ni ja vidjela nista da bi mogao zubic izaci, mene je to zapravo poprilicno iznenadilo....
Pa bravo za V!!! Bas mi je drago
Sva sreća pa sam i inace vrlo strpljiva, pa me ni ovo ne moze izbaciti iz takta... Al mi zao njega. Najteže mu je izgleda nocu. Npr, noćas smo bili budni svakih sat vremena, i tako do negdje 4h kad je malo bolje zaspao... Ah, izbit ce jednom.
Krešimir 19.08.2014. <3
Skok sa 6. mjeseci ste prosli?
Jer meni je V i unatoc zubicima, po noci spavao ko' top uz jedno budenje za cicanje...
Drzim fige da " muke po zubima" ubrzo prodju
Skok sa 6. mjeseci ste prosli?
Jer meni je V i unatoc zubicima, po noci spavao ko' top uz jedno budenje za cicanje…
Drzim fige da " muke po zubima" ubrzo prodju
Prošli skok kad je imao 5,5 mjeseci. Ma ne znam, meni se cini da su zubici stali. Jedno vrijeme je bilo bas intenzivno, sve živo je bilo u ustima, sad vise i ne toliko. Hvala ti draga!
Krešimir 19.08.2014. <3
Nema na cemu
Ali nisam ti nista ni pomogla kad ni ja pojma nemam, vidim kako je kod V -a pa pretpostavljam....
Inace, pricala mi seka danas da je razgovarala sa svojom zubarkom, pa joj je ova potvrdila da zubici mogu kenuti pa stati, i to tako moze trajati dosta dugo...navodno to sve ovisi o nekom hormonu i jos nekim faktorima..
I meni se cini da smo i mi " na ledu" , sa gornjim zubima...nema nervoze, super je V , cak mu nisam ni mazala desni sa nicim...
Moja se jutros probudila sa vrškom lijevog donjeg zuba! I taman joj danas 5 mj. Ja ostala šokirana hehe, a ništa posebno nije bila nervozna, lipo je spavala, samo jede sve živo već par dana
imamo gornju jedinicu, i bolesni smo, ali nema veze, zubić broj 3 je tu ja happy
url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji