I nisam ni ja vidjela nista da bi mogao zubic izaci, mene je to zapravo poprilicno iznenadilo....
Pa bravo za V!!! Bas mi je drago
Sva sreća pa sam i inace vrlo strpljiva, pa me ni ovo ne moze izbaciti iz takta... Al mi zao njega. Najteže mu je izgleda nocu. Npr, noćas smo bili budni svakih sat vremena, i tako do negdje 4h kad je malo bolje zaspao... Ah, izbit ce jednom.
Krešimir 19.08.2014. <3
Skok sa 6. mjeseci ste prosli?
Jer meni je V i unatoc zubicima, po noci spavao ko' top uz jedno budenje za cicanje...
Drzim fige da " muke po zubima" ubrzo prodju
Nema na cemu
Ali nisam ti nista ni pomogla kad ni ja pojma nemam, vidim kako je kod V -a pa pretpostavljam....
Inace, pricala mi seka danas da je razgovarala sa svojom zubarkom, pa joj je ova potvrdila da zubici mogu kenuti pa stati, i to tako moze trajati dosta dugo...navodno to sve ovisi o nekom hormonu i jos nekim faktorima..
I meni se cini da smo i mi " na ledu" , sa gornjim zubima...nema nervoze, super je V , cak mu nisam ni mazala desni sa nicim...
Moja se jutros probudila sa vrškom lijevog donjeg zuba! I taman joj danas 5 mj. Ja ostala šokirana hehe, a ništa posebno nije bila nervozna, lipo je spavala, samo jede sve živo već par dana
imamo gornju jedinicu, i bolesni smo, ali nema veze, zubić broj 3 je tu ja happy
url=https://lilypie.com]
Je li ko od vas upotrebljavao Osanit granule? Čujem same pohvale, pa sam ih naručila...
Sortiraj odgovore
Najstariji