Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    debeljuca
    05. Prosinac 2018. 13:03

Dreams cestitke na curici..ja otisa se dogegati do dolca malo i popit kavu sa svojima i pravac doma kuhati i pesa setati..ja neznam za vas ja sam evo u 23+2 ali toliko me ledja bole da to nije normalno..ko da sam orala i kopala koliko me navecer bole..

Malu
    05. Prosinac 2018. 13:15

Pozz cure... jos jedna cura ❤️ Cestitam.
    I ja sam sad dosla doma, obavila kupovinu za sv Nikolu za malog i rijesila poklon za bozic za muza... nosilicu Bondolino jer me toliko izdavio da on to zeli. 🤦🏼‍♀️

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

anita23
    05. Prosinac 2018. 13:58

Pozdrav curke🤰!
    Vidim ovih je dana sve u znaku adventa i iscekivanja Bozica .Gdje god da je divna bozicna atmosfera,lampice ,muzika,dobra klopica tu sam i ja🎅🎄🎆Totalno me obuzeo bozicni ugodaj naseg divnog grada ,toliko sadrzaja posvuda ,da sam zaboravila kako mi kuca izgleda,a bilo bi vrijeme da se i doma nesto napravi🙄.Tako da je danas dan za spremanje i ciscenje i slatko iscekivanje sv.Nikole.Jutros sam obavila kupnju poklona za svog sincica,malo i ukrasila da docaramo njegov dolazak.Moje me djetesce ugodno iznenadilo kad mi je rekao da nesmijemo zaboraviti napisat sv.Nikoli da i braci koji je jos u busi donese pokone,srce moje💙💙
    Dreams cestitam na maloj curici💓💕👏
    Malac 28 odlicno ti ide heklanje,svaka ti cast😉👍

Aosijek
    05. Prosinac 2018. 13:59

Čestitam na curici :)
    Ja sam po drugu noć za redom budna od 4 ujutro, pročitala sam sve zaostatke šta ste pisale. Probudim se u 4 jer moram na wc i onda ovaj moj  hrče da se naživciram i onda sam ga preksinoć non stop gurkala nebi li prestao - NIJE.
    Noćas sam poludila i otišla spavati na kutnu na kraju se tamo i rasplakala...kad je otišao na posao prebacila sam se nazad u spavaću i spavala do 10. Pojela nešto malo, oprala podove po kući i sad evo surfam... 
    Sunce je vani al sam lijena izić u šetnju, a baš sam mogla... Sad se tješim da mi je već kao kasno jer mi i mašina radi i moram nešto skuhati...

anita23
    05. Prosinac 2018. 14:11

Aosijek totalno mi je poznato sve sto si napisala🤣🤣,jojj i moj muz isto tako i ne prestaje hrkat koliko god ga mlatim i trkam i na kraju ko i ti u suzama na kutnoj ...ahh😑😠

malac_28
    05. Prosinac 2018. 14:40

Haha cure, moj ne hrče, ali zato apsolutno ništa ne čuje!! Luda sam ujutro kad mu zvoni alarm 5 minuta, a on ne trza pa ga ja drmam i molim doslovce da se digne 😏 a noćas sam poludila na zeca koji ima fazu (i to naravno po noći) kad frajer lupa nogom u gajbu, a to se tak čuje da ne možeš vjerovat, a ovaj moj ništa i ja se dignem i lupnem mu po gajbi da se smiri i samo kaj sam se legla i fino namjestila evo ga opet ugghh i ja budim muža da se ide on dić jer mi se fakat nije dalo i došlo mi je da ga hitim van na balkon, a ovaj moj ni mu ni be 😡 pa da poludiš 😡 i pita on mene maloprije e kaj si ti meni po noći nešto za zeca govorila, ma joook 😂

Tonka185
    05. Prosinac 2018. 15:00

Hahaha a nasmijale ste me sa muzevima svaki je na svoju ruku😂
    Aosijek a zasto si plakala na kutnoj molim te? 😆😀😁
    Malac zeno, svaka ti cast na heklanju pree pre dobro!
    Dream cestitam na curici jeeeeejjjjjj💜
    Croatina, u Pepcu cizmica 8kn ja kupila necaku i necakinji ako mi dodju za vikend pa cu ih napuniti.
    Mi smo bili na pregledu jutros, nije me ultrazvukom dolje gledala zacudo, rukama je nako ispipala i pogledala da nebi bio kakav iscjedak i sta se toga tice sve je ok.rekla sam da me zna zabolit stidna kost i prepone kad se malo preforsiram, pa je rekla da se ne forsiram i da radije legnem onda😊
    Malac je super, dubi na glavi, trebao bi tako i ostat. Napredniji je trenutno za skoro 2 tjedna po velicini svega ali to je i normalno jer smo mm i ja visoki pa eto. Uglavnom bas sam sretna odma smo forneta za 60kn nakupovali i sjeli na kavu (to nam je tradicija forneti i kava) sa kumom😂😂
    Pa smo otisli po kolica i jaje,pokusali jaje u auto namjestit i mislim da sam skuzila kako ide😇
    Dobio je od kume nesto robice 50 velicine ali sve mislim da ce to bit maleno😭 skarice za konte, toplomjer za vodu, dekicu divnu meku iz Magic baby (dok smo mi kolica rjesavali ona dekicu zgrabila). Adpteri bi trebali ovaj mjesec isto stici.
    U Mullera sam kupila nesto higijenskih potrepstina npr; vir uloske (inace planiran one Chicco kupit), vlazni wc papir,onu za wc dasku presvlaku, podloke za prematanje one jednokratne,Melem baby,jastucice za dojke Nuk, carapice deblje(3kom pise da su za cure ali boje su neutralne), bočice, aspirator za nos nastavak za usisavac.... itd mogu uslikat ako zelite. I evo napokon lice od mog malog miška 😍😍 kaze doktorica da je isti tata😂

Malu
    05. Prosinac 2018. 15:05

Ajmeee Tonka... ja ne bi mogla ni kupovat samo bi buljila u tu slicicu... med medeni... ja ne mogu docekat drugi tjedan.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

malac_28
    05. Prosinac 2018. 15:09

Ajme Tonkaa malac je presladaaak 😍😍 morat cu i ja na 4d, prepresavrseno 😍  a bome si i posteni soping obavila, bravo za vas! 😀

Tonka185
    05. Prosinac 2018. 15:20

Ko mali starčić izgleda, znam da ovo nije kakav ce bit uzivo ali eto barem da ga mogu zamisljati❤
    I napokon je bura zapuhala bas mi je odma bolji dan 😊
    Zadovoljna sam sopingom jako, bitno da sam se pokrenula s tim sitnicama ima ih previse za pribaviti pa ono..😥
    Gledala krevetic neki ali 1500kn bez madraca mi je malo too much pa cu na internetu jos pogledat. I kadicu moram uzeti i postolje. Sta vi mislite o postolju za kadicu? Doslovno ce me to 500kn ispast😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.