Mislim koliko je vrijeme cekanja za pregled?!i koliko kosta?!
U GynNova 4D uzv je 500,00 kn. Ja ti ne mogu sa sigurnoscu reci koliko dugo ces cekati, ali ako kazes sestri da bi cim prije dosla ona ce ti i dati neki termin cim prije. Ja se uvijek narucim za iduci pregled nakon ovog sto bih odradila taj dan, ali zadnji put sam nesto prebacivala jer je dragi hitno morao na put, pa su mi dali termin dva dana iza. Znaci imaju tu i tamo neke rupe u rasporedu.
Uh ma ste se raspisale,sve sam procitala ali ne znam vise koja je sto tocno pisala,pa cu ovako:
-bebach je presladak i drago mi je da jr sve ok,neka tako i ostane 😍😍❤
-za baby gnijezdo/jastuk- u pocetku sam ga full htjela ali sad me sve vise paranoja da se beba moze ugusiti u tome jer su ti rubovi dosta blizu glavice i neznam strah me. Tako da nista od toga iako je preslatko.
-za ono cudo za okretanje na bok-to cu kupiti jer mi se cini jako prakticno.
-zasusilicu-meni je u zimi obavezna,roba mi se isto usmrdi ako se susi po 3 dana i onda ponovo prat pa susit,a vec te sljedeca tura ceka,ma ne znam. Dok sam bila u Hr na moru kod mojih mi nije trebalo jer svako malo je bura i lijepo se sve posusi. Ovdje ili minus,kisa,snijeg ili magla. Do proljeca nikako nebi bez nje mogla,a ne volim bas previse susit po kuci jer moze pocet stvarati vlagu,a i citala sam da su ta isparavanja stetna za udisati,pogotovo kod male djece tako da kad beba dode nema sanse sirit ves blizu nje. Plus omeksa robu pa ce joj robica biti mekana i bez omeksivaca :)
-za krevetic-meni su takodjer svi nekako isti pa cemo uzet najobicniji sa podnicom da moze ic na tri levela da se ne moramo previse saginjati dok je bebi mirna i mala,a kasnije spustat kako bude rasla. Neda mi se kupovati one okrugle i sve ove ultra moderne jer ce mi kasnije sigurno biti problem nalaziti posteljinu za taj oblik,a i mislim da previse kostaju za par komada piljevine ma koliko god bili preslatki.
Mi pak jesmo kupili okrugle stokke krevetice, ali ne jer su moderni, nego vise jer su nam prakticni. Dolaze nam dvije bebe, a krevetici imaju kotacice pa smo mobilniji, prolaze kroz vrata, kad jedna beba bude nemirna skupim ju i odem u malu sobu s njom, druga ostane s tatom ili obrnuto. Preko dana ih mogu povuci do dnevnog, opet ce mi posluziti. A od posteljine je problematicna jedino plahta, iako kasnije kad prosiris krevetic, uzmes bilo koju plahtu na gumice slicnih dimenzija, opet se snadjes. Kod nas je presudila prakticnost 😄
A sto se tice gnijezda, tu sam stava kao i kikiriki, i mene je strah tog gusenja, toliko toga sam cula o gnijezdima i ogradicama za krevetice da vise uopce ne razmisljam o njima. Iako su premedeni.
Cure vidim da ste svašta pisale pokušat ću večeras sve pročitati i napisati nešto... Do tada samo da javim da čekamo curicuu😍😍😍😍 i da ne zaboravite sutra na Lild za bebe u trudnice...uživajte u danu 🙂
Cloud-a daa vidis zaboravila sam da su na kotacice. A dobro vi cete ipak imati blizancice i potpuno drugaciju situaciju i organizaciju pa vam zaista mogu bit prakticni. I pogotovo to sta kazes kad jedan pocne plakati,da ga premjestis.
Za sebe mislim da mi je to totalno nepotrebno i preskupo mada preslatko, i sobe su na katu,a dole dnevni i kuhinja pa mi ni kotaci nis ne znace u slucaju da zelim krevetic odnest u dnevni blize nama. Za donji kat cu vjv posuditi neku koljevkicu pa je staviti u to preko dana da nam bude na oku,i da ne moram non stop trcati gore.
-nego mamite kako ste danas,evo kod nas doslo sunce i napokon se makla vlaga i kisa. Sad cu se uhvatit peglanja i ciscenja pa sa psom u lijepu setnju jer sutra opet kisa.😑
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Dreams-cestitke na curiciii,maloj princezici 😊 🤗🤗🤗💖
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Jutro curke, nas dvoje smo odavno aktivni, oprala sam mašinu veša i razgrnula pa sam sada uključila i drugu. 😂 Ne znam do kada će potrajati ovo malo vjetra i sunca pa da iskoristim. Sreću čine male stvari stvarno 😂
Cloud meni su preskupi a i neprakticni, vjerujem da će tebi s dvije bebice biti lakše sa takva dva nego obična 😄 Bebač će biti s nama u sobi, pored moje strane kreveta tako da nam je onaj sa razinama super.
Kikiriki, ja sam evo danas dobro ali mi ne sjeda toplo vrijeme u zimu (meni je ovo toplo) glava me pođe boljeti i tako , sinoć me potjeralo na wc jer sam jučer pojela svega i svačega 😩
Dreams , čestitam ti na curici! 😍🤗
Boook curke
Ja sam isla taticu po poklon za sv. Nikolu..sad kad sam konacno polozila vozacki, mogu do grada solo 😁😁 pa smo decko i ja bili u provodu..boze moj kak je sladak..stane i vice nosić, isprva ga nisam razumjela, cimam ga ajde idemo, a on ne ne..nosić a reko nosić ti curiii 😂😂😂😂 bas je dusa 😍
Usla sam u Kik po one bozicne carape za sv. Nikolu 😂🤦♀️ i ponovo se frapirala cijenama tamo..dakle uzeli smo tati ogromnog gnoma plisanog kaj je htio u jisku za 150kn, a neka mala prcija od 30tak cm u kiku kosta 160 kn..a ovaj u jisku ima metar ono..ma ajde bjez..te cizmice nisu imali, a lopta kaj smo decku htjeli kupit na pol izblijedila, nikakva 19kn!!! U bubamari sad gledam su po 20..pa daj me nemoj klat..opet sam se nazivcirala s tim Kikom..ne znam zasto uopce zalazim unutra kad se svaki put nasekiram 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
A to je to, nekom nesto koristi, a nekom je totalni promasaj. Kako je vec netko ranije konstatirao.
Nedavno je jedna od cura napisala da je jednu noc izgorila od zgaravice, ja sam se pitala kako to izgleda jer me nikad nije uhvatila. Sinoc sam skocila do Adventa, isprobala par stvari i nocas i ja gorila. 😂
PITANJE - jel netko od vas radio OGTT u Vinogradskoj? Ja sam mislila ici sutra, rekli su mi da je prije prvo vadjenje islo u 07.00 sati, a sad na njihovoj stranici vidim da je prijem od 07.30. Ako netko ima svjezijih iskustava, nek da savjet kad otici, hvala 😄
Ajme baš ste se raspisale 😁 neću ništa komentirat jer ne znam više kaj sam pročitala 🙈 samo ću čestitat Dreams na princezi ☺️ mi jedva čekamo sutra pregled ☺️☺️ nadam se da će nam potvrdit spol da krenemo kupovat rozo 😂 iako sam ja već krenula s rozim, počela sam jučer plest dekicu 😍
Joj curee, ja sam danas lose volje. Place mi se stalno, nervozna sam, cijelu noc me boljelo uho pa mi se piskilo svakih 2 sata. Uzas..
Cestitam na curici 😍😍
Ja ne mogu prat robu, jer nemam di susiti, tj imam natkriveno i sve, al je vlaga vani i samo smrdi.. a ma, jos sam i zbog tog nervozna
Sortiraj odgovore
Najstariji