Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    04. Prosinac 2018. 22:07

Debeljuca ja ti idem u Vili kod prof. Latin.. 

debeljuca
    04. Prosinac 2018. 22:19

Mislim koliko je vrijeme cekanja za pregled?!i koliko kosta?!

zadranka86
    04. Prosinac 2018. 22:19

Tonka ja sam uzela gnjezdo sa str dada&rocco...meni se svidalo....misljenja su uvjek razlicita i pidjeljena ja sam ga kupila i kanim ga koristit..za bok imam i za bocno spavanje kao tkz podupirac i beba se ne moze okrenut nikako drugacije moje je cijelo siavno nema cicaka nikakvih..taki da imam oboje...

url=https://lilypie.com]

croatina
    04. Prosinac 2018. 22:40

Bas kod Latinke se pregled ceka cca tjedan do dva..al ima i drugih ginekologa tam kojima prije mozes doc na red..
    Cijena 4d kod nje pise 600 kn..al ne naplati toliko ja mislim..

dreamcatcherrr
    04. Prosinac 2018. 22:57

croatina

Meni je glupo odgurivanje stvari koje ti olaksavaju zivot..ionak kad se rodis ko mama nakon poroda, imas milion pitanja i upitnika iznad glave..pa zasto si otezavat dodatno to tako osjetljivo razdoblje..ja kad sam rodila, samo sam plakala i zivila u strahu 😂😂😂 ja nisam kupila jastuk za bebu ni jastuk za dojenje i nisam se ni sjetila da bi mogla kupit nego mi je sestra otisla to kupit..i muz za bebu jastuk..
    Definitivno to vrijeme brzo prolazi i necu se mucit..sa sinom sam se namucila oko svega štedeći novce ili gledajuc kaj ce mi rec netko od stare garde mame, sveki itd..rekla sam ovo je zadnje dijete kaj cu imat i stvarno sve kaj mi moze olaksat cu iskoristit..a poslije sve ide na njuskalo 😂

Pa dobro nismo svi isti 😊 Nekome nešto olakšava i pomaže dok nekome drugome ne. Ja ne vidim kako bi mi gnijezdo u bilo čemu moglo pomoći pa ga neću kupiti, a za bočni jastučić je za sada ne. Ako vidim da mi zatreba uvijek ga mogu kupiti. Svi mi želimo najbolje našoj djeci i slažem se da ne treba štediti pogotovo ne na njima, ali opet treba imati i granicu. Ni mi nismo imali dosta stvari pa evo vidim svi smo super uspjeli. Ponavljam, ako nekome nešto olakšava , pritom je dobar financijski neka kupi .😊 Nisam mislila nikoga uvrijediti na bilo koji način , svi smo različiti i u tome i jest ljepota 😄

Tonka185
    04. Prosinac 2018. 23:11

Zadranka znam da imas to gnjezdo😉 a odustala sam, nije me niko podrza u tome hahaha.al ako vidim da rucnikom ne mogu dijete namjestit onda cu kupit najskuplje pa eto sad na😆
    Ma cure sve je to okej, naravmo sta god moze olaksat olaksajmo si, to stvarno je👍 svako u svojim mogucnostima. Aa Dream (mislim da si ti o tragicnom slucaju pricala), ja to vjerujem, i moja mama je imala tragican ishod jedne trudnoce makar ona misli da ja to ne znam ali znam jer mi je tata prica i ja mju kuzim zasto mi ne zeli odma sad kupovat i sve nego da pricekam. Ali ja ne zelim tako razmisljati, prije sam se puno vise bojala ali sad zelim vjerovat da ce bit sve u redu i nikako drugacije😊
    A sta se tice sisanja zivice dolje hahahahha ja cupam secernom pastom odnosno moja kuma.mene spasava.dosla mi je danas kod mene na par dana i sreula me dolje, ja doduse ne vidim kako izgleda ali kaze ona da je super😂😂😂😂

dreamcatcherrr
    04. Prosinac 2018. 23:22

Naravno da ćemo si olakšat koliko možemo a nadam se da će se i onaj muž sjetit olakšati meni 😂
    Ja sam super pozitivna za sada, i ne dam da me tužne stvari diraju. Vjerujem da će sve biti okej 😊 Idući tjedan poslije pregleda muž mi daje karticu i idemo u shopping za bebaca 💪😁
    Ja sam svoju živicu trimovala prošli ili pretprošli tjedan tako da mi neće biti teško idući tjedan prije pregleda. Najuspješnije od svega je što me uopće ne gleda vaginalno, ali nikad ne znaš 😂 Joj ljudi jedva čekam da rodim, kako vrijeme prolazi sve je teže i teže. Plus svaki tjedan DOBIJEM KILO 🤤 Bebač se počeo aktivno debljati

dreamcatcherrr
    04. Prosinac 2018. 23:23

Najuspješnije 😂 Najžalosnije sam mislila ali autocorrect 😂😂😂

croatina
    05. Prosinac 2018. 00:13

Ma neeeee..nisam mislila nis negativno fakat 😁 niti vezano konkretno uz tebe..bas netom prije neg sam to tipkala sam pricala s muzem oko susilice..ono kak nasi starci okrecu ocima na to..kao postoji strik vani i na tavanu pa susi..ajde bjez..zivot def. Vise nije kao prije..ni tempo ni stil..nekad se ves prao na ruke, susio iznad peci, suđe se pralo na ruke..danas evo..potrpala suđe u perilicu, ves u vesmasinu, kasnije bum ga prebacila u susilicu..zasto odgurivat stvari koje nam olaksavaju zivot..nekad se radilo od 6 do 14 pa si imao dana za sebe jos..danas ak dodes u 5 s posla dobro si prosao..
    Mi ova dva mj, 10. I 11. Nismo lozili pec, neg smo se grijali na klimu..da sam lozila pec, potrosila bi 2m drva najmanje, skapavala bi od vrucine, pa luftala, al ves bi se susio..ovak ves mi se na susilu susio 4 dana stara moja..sareno bi mi se usmrdilo na susilu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ tu sam def. Presjekla i rekla da cemo uzet susilicu..sve je to trosak..na ovaj ili onaj nacin..trosila drva onako ili uzela susilicu pa trosila struju ovako..sve se svede na isto..a sigurno mi je lakse..tak da ono..
    Mozda me malo piklo kad netko nasih godina prica da pretjerujemo svi 😂😂 smeta me to..jer sve sta meni olaksava zivot, nije pretjerivanje..alergicna sam na svoju staru kad mi pocne sa spikom da to kaj sam si ja uredila kat je luksuz, a ne potreba..wtf nije bilo ni kuhinje gore ni nicega..sta pricas zeno luda..i tak za svaku ali svaku sitnicu..ja po njoj zivim na visokoj nozi da ni ne znam 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

Kikiriki
    05. Prosinac 2018. 01:37

Uh ma ste se raspisale,sve sam procitala ali ne znam vise koja je sto tocno pisala,pa cu ovako: 
    -bebach je presladak i drago mi je da jr sve ok,neka tako i ostane 😍😍❤
    -za baby gnijezdo/jastuk- u pocetku sam ga full htjela ali sad me sve vise paranoja da se beba moze ugusiti u tome jer su ti rubovi dosta blizu glavice i neznam strah me. Tako da nista od toga iako je preslatko. 
    -za ono cudo za okretanje na bok-to cu kupiti jer mi se cini jako prakticno.
    -za susilicu-meni je u zimi obavezna,roba mi se isto usmrdi ako se susi po 3 dana i onda ponovo prat pa susit,a vec te sljedeca tura ceka,ma ne znam. Dok sam bila u Hr na moru kod mojih mi nije trebalo jer svako malo je bura i lijepo se sve posusi. Ovdje ili minus,kisa,snijeg ili magla. Do proljeca nikako nebi bez nje mogla,a ne volim bas previse susit po kuci jer  moze pocet stvarati vlagu,a i citala sam da su ta isparavanja stetna za udisati,pogotovo kod male djece tako da kad beba dode nema sanse sirit ves blizu nje. Plus omeksa robu pa ce joj robica biti mekana i bez omeksivaca :) 
    -za krevetic-meni su takodjer svi nekako isti pa cemo uzet najobicniji sa podnicom da moze ic na tri levela da se ne moramo previse saginjati dok je bebi mirna i mala,a kasnije spustat kako bude rasla. Neda mi se kupovati one okrugle i sve ove ultra moderne jer ce mi  kasnije sigurno biti problem nalaziti posteljinu za taj oblik,a i mislim da previse kostaju za par komada piljevine ma koliko god bili preslatki.

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.