Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malu
    04. Prosinac 2018. 19:32

Ajoj mogu mislit. Znam kako je. Jos ne znaju kako ce bit kad dodje beba i kad bude tona robe. 
    Ja imam podno grijanje i brzo mi se osusi roba a imam i u zgradi perilicu i susilicu tako rucnike i posteljinu akonje gusto odnesem dole.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

croatina
    04. Prosinac 2018. 19:44

Malu ma baaaaas lijepo od muza 😍😍😍 odusevit ces se 😁😁
    Tamsi ajme..ja bi ih raskopala 😂😂😂 al fakat 😂😂😂😂 ja sam ju prosila godinu dana skoro 😂

Tonka185
    04. Prosinac 2018. 19:53

Tamsi to rjesis tako sta odes u ducan i kupis je i amen. Nece ni on ni ona vodit borbu sa robom kad je ovakvo sugavo vrime nego ti. I ako ju mozes kupit kupi je, ne treba tebi niko nista branit 😉
    A sad ste me s ovim gnjezdom ubile u pojam hahaha..ok odustajem od njega 😕 al moram smislit kako cu dijete na bok stavljat.ne virujen da ce moj jastuk trudnicki bas sluzit za to, hmmmm😕
    Ja idem sutra ujutro na pregled yeeyooo

croatina
    04. Prosinac 2018. 19:57

Aha brijanje u tijeku tonka, a? 😂😂😂 meni se smuci noc prije od posla..kaj sve moram skinut 😂😂😂😂

debeljuca
    04. Prosinac 2018. 20:08

Slatka je beba tamsi,tko je isao u zg na taj 4d i gdje je dobar?!za robu bez omeksivaca se pere i pomogucnosti odvojeno od nase..ima becutan tekuci za beby robicu..i svjetle stvari obavezno na 60,90..ja sam sada oprala na 90i poslje cu ubaciti pred porod na brzo pranje ono sta sam oprala da se osvjezi i to je to..

malac_28
    04. Prosinac 2018. 20:23

Tamsi malac je med medeni 😍  baš mi je drago da je sve u najboljem redu ☺️
    Ja sam isto čitala za to gnijezdo, a čak i za te bočne jastučiće (koje sam i ja mislila kupit), da to nije ništa sigurno za bebu, da takve stvari mogu dovest do gušenja, e sad nisam ni ja pametna kak onda dijete stavit na bok. Ako zarolam ručnik, nije ni to baš najbolje rješenje, ne znam 🤷‍♀️
    Mi idemo u četvrtak na pregled i ne mogu dočekat ☺️

dreamcatcherrr
    04. Prosinac 2018. 21:34

Ne odgovoriš par sati pa se nagomila 5 stranica 😂 Nema veze, odgovorit ću što se sjetim 😊
    Ja imam još malo do poroda i ne kupujem robicu, ne znam tko je spominjao. Uglavnom zbog jednog tragičnog slučaja obitelj muža je skeptična prema kupovanju robe prije vremena i nemaju baš nekog razumijevanja prema meni. A ja ne bih da im trljam na nos robicu i sve to jer je baš osjetljiva situacija ☹
    Tamsi sretna sam zbog tebe i zbog bucka, baš se lijepo vidi malac 😊 
    Što se tiče zaštite za okretanje bebe po meni je besmisleno, kao i gnijezdo. Nama su na tečaju rekli mekani ručnik je dovoljan da se beba ne okreće jer nije toliko aktivna ispočetka a kada bude onda će se sama okrenuti kako joj paše tako da ja neću kupovati tu zaštitu. Imam osjećaj da mi pretjerujemo oko svega, mama je priznala da smo ja i brat par puta pali s kreveta i nikome ništa 😂 Što se tiče gnijezda, bolje je taj novac uložiti u nešto korisnije, ono lijepo izgleda ali poslužit će malo i eto. To je moje mišljenje. 
    Tonka sretno sa skraćivanjem žive ograde na sebi 😂 I mene to čeka idući tjedan, uf

Cloud
    04. Prosinac 2018. 21:36

debeljuca

Slatka je beba tamsi,tko je isao u zg na taj 4d i gdje je dobar?!za robu bez omeksivaca se pere i pomogucnosti odvojeno od nase..ima becutan tekuci za beby robicu..i svjetle stvari obavezno na 60,90..ja sam sada oprala na 90i poslje cu ubaciti pred porod na brzo pranje ono sta sam oprala da se osvjezi i to je to..

Mi idemo u GynNovu na Marulicevom trgu, od pocetka, a bili smo i na 4D. Njihov uzv je meni opcenito cudo. Jedna cura nam se nije dala previse vidjeti, ali zato je druga zvijezda. Imamo i fotku kako se cese po nosu, savrseno se sve vidi. Onda ti sve prebaci na mob, na aplikaciju koju si skines kod njih, a i snimi na cd. Svaka preporuka 👌🏻😊

debeljuca
    04. Prosinac 2018. 22:01

Cloud

debeljuca

Mi idemo u GynNovu na Marulicevom trgu, od pocetka, a bili smo i na 4D. Njihov uzv je meni opcenito cudo. Jedna cura nam se nije dala previse vidjeti, ali zato je druga zvijezda. Imamo i fotku kako se cese po nosu, savrseno se sve vidi. Onda ti sve prebaci na mob, na aplikaciju koju si skines kod njih, a i snimi na cd. Svaka preporuka 👌🏻😊

Mislim si otic samo da vidim ga kak izgleda i da je sve oke

croatina
    04. Prosinac 2018. 22:06

Meni je glupo odgurivanje stvari koje ti olaksavaju zivot..ionak kad se rodis ko mama nakon poroda, imas milion pitanja i upitnika iznad glave..pa zasto si otezavat dodatno to tako osjetljivo razdoblje..ja kad sam rodila, samo sam plakala i zivila u strahu 😂😂😂 ja nisam kupila jastuk za bebu ni jastuk za dojenje i nisam se ni sjetila da bi mogla kupit nego mi je sestra otisla to kupit..i muz za bebu jastuk..
    Definitivno to vrijeme brzo prolazi i necu se mucit..sa sinom sam se namucila oko svega štedeći novce ili gledajuc kaj ce mi rec netko od stare garde mame, sveki itd..rekla sam ovo je zadnje dijete kaj cu imat i stvarno sve kaj mi moze olaksat cu iskoristit..a poslije sve ide na njuskalo 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.