Curkee, evo nas sa pregleda.. sve je super.. ima 1315 grama.. mjere su mu vece za oko 2 tjedna u bucko je mali ❤❤ bas je okrenuo pisulinca da mu gledamo 🤣 lice smo mu jedva vidjeli, al nekako jesmo.. ima jako puno kose 😁 na mene hahah po velicini mi je termin 22.2.... ma savrsen je. Gledala me sat vremena sve detaljno. Toliko sam sretna ❤ i tata je jako sretan
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Tonka meni je to gnijezdo preprepreslatko..i bas na slikama bude romanticno onak..al ja sam paranoicna..spavao je samo na madracu, micala sam i igracke i sve..bas me trta prepunog kinderbeta da se ne uguse u tome 😱😱
Tamsi nek je sve dobro :D uvijek sam bila ljubomorna na curke cije bebe su vece i krupnije😁😁😁
Malac je sladaaaaaak 😍 i slike su super
Jaaaoo Tamsii medeni maleni bucko😍😍 neka je ziv i zdrav i neka je sve u redu 😊
Croatina, a kako ga na bok namjestati bez icega?ili da samo na ledjima lezi ili kako vec? 😕
Eee imas pravo da..ja sam ovo sinu na ebayu uzela.. anti roll baby pillow si utipkaj 😁😁
Netko je pitao s čime robicu peremo. Ja sam kupila neli tekući deterdžent sensitive baš kao za pranje dječje robice. Bez mirisa i sveg ostalog. Ali posteljinu i ovo ostalo od tkanina što ide na opremu sam sve prala sa tekućim kojim perem i svoju robu inače.
Croatina, da, vidila san nesto slicno na internetu ali je na cicak pa mislin da bi se odvajalo 😕 bolji je ovaj sa ebay 100 puta😂 a nista vidit cu oce jos neko nesto reci na gnjezdo, do sutra je akcija pa cu jos razmislit 😤
Maaa i ovaj je na cicak 😁😁 nije se odvajalo uopce..
Ja sam joj..imala cirkus s perilicom 🤦♀️🤦♀️ objasnjavala sam curkama na fejsu, al me masa njih nije pokopcala 😂 ugl..moja vesmasina ima kao neku plastiku koja bi trebala tekuci deterdzent zaustavit dok ga voda ne ispere, da ne ode odmah u bubanj..recimo ako stavim pretpranje i stavim tekuci deterdzent u obje posude gore za deterdzent, iscuri mi sve u bubanj odmah, a trebao bi samo ovaj za pretpranje, a ovaj za drugo pranje ostat..al unatoc toj plastici, iscuri u bubanj zajedno s ovim za pretpranje sto direktno znaci da mi se ispere za 15 min..a djecju robu perem s pretpranjem..ugl nisam tome uspjela doskocit pa sam uzela prasak 🤦♀️🤦♀️ koristila sam ariel sensitive, a njega nema u prasku, tak da sam uzela Persil sensitive..isto ok mirisi..5 ispiranja stavim i bok..
Perilica je Samsung Add wash j***ala sebe 🤦♀️
Aaaa Tamsi kako slatko... joj mogu mislit srece.
A i ja sam dobila iznenadjenje malo prije. Dosao muz i dao mi papir. Gledam ja sta sad. A ono on me narucio za 4D drugi tjedan iako idem kod ove moje u pon na pregled ali ona nema. Tako da cemo i mi vidjet nasu curu 👏🏻👏🏻😊
Ja isto ne volim previse stvari u kreveticu, gnjezda i te stvari. Malo me strah.
A za prasak ne znam. Mogla bi sutra do Mullera kupit neki sensitiv i pocet prat robicu.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Ma predivno je to.. 4D vrijedi svake kune.. ona je meni napravila kompletan pregled i bas sam sretna 😍 samo je mali okrenuo leđa prema nama pa sam se ja morala okretat da mu uhvatimo lice hehe
Aa ja sam gledaka to gnijezdo i htjela sam ga, al bolje ne, uzet cu taj jastuk za bocno spavanje.. imam i moj banana jastuk koji moze bit kao gnijezdo..
Ima neki od lenora omeksivac, kazu da je dobar
Ee cure, meni ne daju svekrva i dragi da kupim susilicu, kao da nije dobra, al eto robe susi se vec 3 dana vani 🤣 ne znam vise sta da kazem, nit kako da ju kupim kad su oni protiv toga 🙈
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji