Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    04. Prosinac 2018. 12:07

Evo jednog starog recepta za kašalj, bronhitis i općenito za dišne puteve. 
    Karameliziraš dvije-tri jušne žlice šećera, i onda dodaš mlijeko (najbolje je kozje) ali ako već ne možeš podnijet onda uzmi kupovno i ulij dovoljno mlijeka za jednu čajnu šalicu, a ako želiš još bolji efekt onda dodaj i bronhi bombonu. Spas za grlo 😊
    Jadna bebica mala , možeš mislit koja je onda to koncentracija bakterija kada je dobila sepsu 😣 Daj Bože da bude sve dobro!

Kikiriki
    04. Prosinac 2018. 12:36

U Dreamcatcherr ovo zvuci i fino za dane kada nisam prehladjena. 🤤🤤🤤

Daddy's girl and mommy's world! ❤

croatina
    04. Prosinac 2018. 13:22

Ma ja nemrem vjerovat da se to moze bebici od dva tjedna dogodit evo..to mi je nevjerojatno..
    Ajde necemo same sebe strasit horor pricama 😂😂
    Ajmo o necem lijepom..
    Kaj jos sopingirate? Kaj imate za pribavit jos? 

Tonka185
    04. Prosinac 2018. 13:31

Bas tako, ajmo o sopingu😂
    A ja trebam pribaviti sve😕 eto samo ta kolica sam uzela idem sutra po njih.trebam komodu, krevetic (to ce mi moji kupit samo ga moram pronaci i kad sam kod toga kakav krevetic savjetujete, meni to sve isto??) Od tih vecih stvari..i kadicu, a u biti sve mi treba 😕 samo sam nesto robice uzela sitno i tako.nista konkretno u biti.😭

malac_28
    04. Prosinac 2018. 13:49

Mi u principu ne trebamo ništa od većih stvari, ali zato onih sitnarija, higijenskih potrepština, ponešto robice, toplomjer..malo čudo 😁 ali ja stvarno imam vremena za to sve tak da ne brinem

dreamcatcherrr
    04. Prosinac 2018. 14:27

Ja isto moram pribaviti većinu stvari. Idući tjedan kupujemo kolica , krevetić posteljinu i sve što ide uz njega će dobiti od muževe sestre tako da je to super. Kadicu već imamo i to je to. Trebala bi polagano početi kupovati za izlazak iz rodilišta robicu ali nikako se natjerati 😅 Sve mislim da mi je prerano, moji mi govore da sačekam još mjesec dana ali mi je to nekako previše 🤤

Tonka185
    04. Prosinac 2018. 14:33

Mene savjetujte vezano uz krevetic kakav uzeti i koliko posteljine i koju??😭😭
    Dream kakvu robicu planiras za izlazak? Ja to ne planiram nista posebno ono, bodi i hlacice, carapice i preko neko mddo odijelo ili nesto tako i kapicu.pokrit ga dekicom i to je to😕

oppa
    04. Prosinac 2018. 14:35

Mi imamo svu opremu osim autosjedalice. Robica isto u ormaru čeka na pranje.. Danas sam oprala sam kombinaciju za izlazak iz rodilišta.
    Jedino trebam kozmetiku i sitne stvari poput dudice i bočica i pripremiti stvari za torbu. To je to.
    Baš nemojte o horor pričama... Danas sam samo pročitala članak o bebinom štucanju i naravno i to može biti loš znak.. Poslije 32.tt. Majko mila... Za sve postoji loša verzija priče. Najbolje je nečitat ništa 😵😵😵

oppa
    04. Prosinac 2018. 14:37

Tonka185

Mene savjetujte vezano uz krevetic kakav uzeti i koliko posteljine i koju??😭😭
    Dream kakvu robicu planiras za izlazak? Ja to ne planiram nista posebno ono, bodi i hlacice, carapice i preko neko mddo odijelo ili nesto tako i kapicu.pokrit ga dekicom i to je to😕

Kad se posuši moja kombinacija poslikam ti pa ćeš vidjeti .. 

dreamcatcherrr
    04. Prosinac 2018. 14:45

Ja ti savjetujem, bolje rečeno toplo preporučujem krevet najobičniji sa podesivom stranicom 😊 Nemoj davati hrpu novaca na neke elegantne koji će biti nefukcionalni 😄 Ja stvarno ne znam u čemu ću iznijet bebača jer će biti baš hladno, a ne daje mi se minimalno 200 kn na ono medo odijelo koje će prerast za sekundu. U autosjedalici ćemo ga iznijeti , to mi je nekako najbolje. Pa sam mu mislila obući bodić, neke štramplice, odijelce, termo čarape, kapice i toplu dekicu, mislim da je to dovoljno 🙆‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.