Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malu
    04. Prosinac 2018. 14:49

Tonka vezano za krevetic nisam bas strucnjak ali meni bitno da ima one tri razine. Kad je bebica mala da je na visljem i da se ne saginjes ful do dole. Posteljinu npr ja imam iz Ikee i super mi je.
    Mi za sad sve imamo. Jedino kremicu za guzu ne znam koju bi i spremit torbu za bolnicu ali to cu iza praznika.
    Ne znam jedino izdajalicu dali da uzmem. Sa sinom mi nije trebala jer je bio velika beba i jeo non stop🙈

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Tonka185
    04. Prosinac 2018. 14:50

Oppa poslikaj😉
    Neman pojma za stucanje prvi put cujem, ma, mislim da previse izmisljaju i strase ljude tim clancima i glupostima.koliko puta sam naisla na oprecna misljenja i clanke po internetu, trudim se uopce nista ne citat.
    E zadnje sta san procitala je bilo vezamo uz autosjedalicu tj jaje da valjda nebi smjelo bit starije od 6 god odnosno ako se uzima tj posudjue od nekog da se obrati paznja.
    Dream, pa ni ne planiram nikakav poseban krevetic, meni su svi isti sta se mene tice ja bi najjeftiniji ima neki za 500kn al mama govori da ne, da ce se to raspasti da je bolje uzet kvalitetniji.aajoojj😤😣 a ionako ce mi madrac doci bice 100 eura majketi pa necu jos i krevet placat u zlatu 😰

Tonka185
    04. Prosinac 2018. 14:51

Malu

Tonka vezano za krevetic nisam bas strucnjak ali meni bitno da ima one tri razine. Kad je bebica mala da je na visljem i da se ne saginjes ful do dole. Posteljinu npr ja imam iz Ikee i super mi je.
    Mi za sad sve imamo. Jedino kremicu za guzu ne znam koju bi i spremit torbu za bolnicu ali to cu iza praznika.
    Ne znam jedino izdajalicu dali da uzmem. Sa sinom mi nije trebala jer je bio velika beba i jeo non stop🙈

A koliko cega si uzela od posteljine? Ja od Ikee mogu samo preko interneta narucit jer mi se bas ne ide tako daleko😬
    Od kremica za guzu uzet cu od Melema baby i to je to.

debeljuca
    04. Prosinac 2018. 14:55

A sta se tice torbe za rodiliste..ste uzeli neku manju ili?ja sam mislila u 1mj spakirati stvari za rodiliste i nek bude spremna..

oppa
    04. Prosinac 2018. 15:00

Tonka185

Oppa poslikaj😉
    Neman pojma za stucanje prvi put cujem, ma, mislim da previse izmisljaju i strase ljude tim clancima i glupostima.koliko puta sam naisla na oprecna misljenja i clanke po internetu, trudim se uopce nista ne citat.
    E zadnje sta san procitala je bilo vezamo uz autosjedalicu tj jaje da valjda nebi smjelo bit starije od 6 god odnosno ako se uzima tj posudjue od nekog da se obrati paznja.
    Dream, pa ni ne planiram nikakav poseban krevetic, meni su svi isti sta se mene tice ja bi najjeftiniji ima neki za 500kn al mama govori da ne, da ce se to raspasti da je bolje uzet kvalitetniji.aajoojj😤😣 a ionako ce mi madrac doci bice 100 eura majketi pa necu jos i krevet placat u zlatu 😰

Zašto bi se krevetić raspao? Pa to je beba, čak i kad odraste malo, to je ipak beba. I za spavanje će biti dovoljno da kupiš i onaj za koji smatraš da je dovar za to a ne mora nužno koštati u tisućama kuna.
    Znači, pretjeruje se u svemu.. Ja sam imala tu sreću i veliku familiju pa sam sve dobila. Baš sve. I čak ono što namjeravam kupiti ne mislim davati previše novca. Osim za autosjedalicu. Ali opet, ni tu neću pretjerivat. Koliko god mi voljeli i brinuli za naše bebe i za nas su nekad isto brinuli i nisu se zamarali sa skupim stvarima i opremom. Dobro da na kamenju nismo spavali 😀😀 a ispali smo sasvim u redu, zar ne? 

Malu
    04. Prosinac 2018. 15:06

Tonka185

Malu

A koliko cega si uzela od posteljine? Ja od Ikee mogu samo preko interneta narucit jer mi se bas ne ide tako daleko😬

Imam od malog dva kompletica, i jos sam 2 kupila. Znaci, posteljina sa gumom za madrac 120*60 i navlaka za poplun i jastucnica. 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

oppa
    04. Prosinac 2018. 15:12

Tonka185

Malu

Evo recimo od posteljine ja imam dva popluna, jedan deblji, jedan tanji veći. Četiri plahte, dvije na gumicu, dvije ravne. Četiri navlake za poplun i jastuk. Jednu debelu malu dekicu i tri tanje dekice. 

Tonka185
    04. Prosinac 2018. 15:18

Oppa, ma istina pretjeruje se u svemu. I ja sam mislila da cu vise padat na te skupe stvari i ne znam ni ja sta ali sam brzo skuzila da nema smisla i da nema smisla kupovat neke nepotrebne stvari.normalno da ces za neke dat vise novca i uzet kvalitetnije ali nesto sta zbilja ne treba ne. I to je to..
    Ja ne znam isto bi li izdajalicu kupovala, nebi je bilo lose imat 😕nikad ne znas.znam da se lako dokupi al nekako...e i npr ono gnjezdo mi se cini prakticno za dijetetu stavit u krevetic dok spava da ga se lakse na bok namjesti i slicno. Ali ne znam postoji li alternativa za to osim moranja rucnika itd..😆

Kikii15
    04. Prosinac 2018. 15:22

E cure, a čim perete tu robicu za bebe? 

malac_28
    04. Prosinac 2018. 16:12

Ja imam 3 krevetića 😂 sestra mi je dala jedan, ali smo taj odbacili jer je dosta loše nekvalitetno drvo, onda imam svoj stari i super je, kvalitetan jako ima 3 razine postavljanja podnice i planirala sam njega ostavit, aliiii na kraju mi je frendica posudila svoj na kojem se još može i micati prednja stranica. To mi se učinilo zgodnim pa sam si taj ostavila. Madrac smo kupili jako povoljan i još je bio na popustu, mislim da smo ga nekih 250 kn platili u Bubamari. Malo sam čitala, a i svi su mi rekli da madrac ne treba bit skup jer dijete nema toliku težinu pa da se sad madrac ulegne i slično. Posteljinu sam planirala uzet od Etherala 9-dijelnu za 450 kn, ali sam si sad mislila otić pogledat i možda kupit u Lidlu u čet navlaku, jastučnicu i plahtu za 90 kn, takva dva kompleta sam mislila da bi mi bila dovoljna i naknadno kupit poplun, a ogradicu sam mislila probat sama napravit..
    E da, izdajalicu sam kupila aventovu ručnu, uspjela sam ju u Bipi kupit za 250 kn pa reko nek stoji. Sestra mi je imala mastitis i baš se tog bojim pa mi je draže da ju imam za svaki slučaj, a daj Bože da beba tak lijepo papa da mi neće trebat ☺️
    Tonka a ja sam čula da jaje ne smije bit starije od 8 godina, sad me to brine jer je meni nećak ove godine navršio 6 godina znači jaje je starije od 6, a ne znam jel bi mogla kupit samo jaje, odnosno jel bi mi išlo na ova kolica, moram se malo raspitat 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.